Connect with us

STARS

Katarina Radivojević o “Ubicama” i sukobu sa Gagom Antonijevićem: On vrlo dobro zna zašto me nema u seriji, kao i cela ekipa!

Popularna srpska glumica prvi put govori i o incidentu koji se dogodio u Nišu

Published

on

Katarina Radivojević ponovo živi pet minuta slave. Film i serija “Nečista krv” donela joj je divnu ulogu, pregršt komplimenata od kolega i gledalaca. Ipak, glumica kaže da je incident koji se letos desio u Nišu bacio senku na taj veliki uspeh.

‒ Naravno da jeste. Znate, mene je u medijima napao moj bivši prijatelj, i to u trenutku moje velike premijere. Ovakvu filmsku ulogu nisam imala 12 godina. Napao je jednu ženu, nezaštićenu. To dovoljno govori i o našem društvu koje je tako nešto dozvolilo. Govori i o odnosu prema ženama, generalno. Danima sam trpela medijsko zlostavljanje, a uveče sam slomljena od svega izlazila da se poklonim pred publikom u Čačku, Vranju, Banjaluci. Ne bih da budem patetična, ali neistine bole kao žive rane – rekla je Katarina Radivojević.

Na pitanje kako se njeno ime našlo u vesti o sukobu Dragana Bjelogrlića i Predraga ‒ Gage Antonijevića, Katarina odgovara:

‒ Sudski proces je u toku i po savetu advokata ne smem da iznosim detalje, izvinite. Moja jedina “greška” je što sam bila u isto vreme na istom mestu.

Jedan od tekstova koji se tiču tog incidenta nosi naslov “Konačno otkriveno zbog čega Katarina Radivojević ne podnosi Gagu Antonijevića”. Istovremeno, reditelj je tvrdio da je sa popularnom glumicom prekinuo saradnju u seriji “Ubice mog oca” jer nije bila korektna. Katarina ima svoju verziju priče:

‒ Zna on dobro zašto me više nije bilo u “Ubicama”, pa i cela ekipa sa kojom sam sarađivala, kao što dobro zna zašto se desio incident u Nišu. Ali, sigurno nije bio zbog mene i mog “huškanja”. Antonijevićevu porodicu poznajem i poštujem. Njegova pokojna sestra Ketrin bila je dugogodišnja prijateljica i meni i mojoj rođenoj sestri. I on mi je nekada bio prijatelj, bar sam tako tada mislila. Zbog svega toga nikada ne bih izgovorila one neistine koje mi je pripisao. To i nije moj rečnik. Na kraju krajeva, na snimku se jasno vide moji pokušaji da ih razdvojim – poručila je Katarina Radivojević.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto kinoist.ru

Izvor Hello

Advertisement