Connect with us

Sadržaj epizoda

BESA 2 epizoda 9 i 10: Uroš odlazi kod Dardana! Evo ŠTA će mu TRAŽITI!

Hoće li Dardan UBITI SINA zbog Uroša i njegove porodice?

Published

on

Besa 2 epizoda 9 i 10 su pred nama. Veliko finale najboljeg trilera na ovim prostorima očekuje nas na kanalu Superstar ovog vikenda od 21.00. U subotu 25. decembra gledamo 9. epizodu, a dan kasnije i 10.

Ako je suditi prema trejleru koji se pojavio, veliko finale donosi nam tri velika iznenađenja. Prvo je da će Igi pokušati da izda Luku. Naime, u dogovoru sa Divnom, on će pokušati da navuče Luku na tanak led i da mu smesti akciju u kojoj će ga policija uhapsiti. Luka, međutim, izgleda sve shvata i ne dopušta sebi takvu grešku. Ali kakva sudbina u tom slučaju čeka Igija?

Za to vreme Dardan krijući se u Isinoj kući smišlja plan kako da povrati vlast. Šta je Dardan smislio za Dritona? O čemu god da je reč, Driton neće čekati da to otkrije. Odlazi kod Ise i primorava ga da mu kaže gde se krije Dardan. Ovaj mu poručuje da on ne mora da traži Dardana, jer će Dardan naći njega.

Vera, Kocijeva žena, uskoro na ultrazvučnom pregledu saznaje da sa njenom bebom nije sve u redu. Međutim, ovo neće biti jedine loše vesti za Kocijeve. Driton Petritu priprema opasno iznenađenje. Želi da ga se reši, a pitanje je na koji način će to uraditi.

Uroš je u Beogradu, na grobu svoje supruge i sina. Tu se nalazi sa Unom i shvata da ga ona krivi za sve i da ne postoji način kako će izgladiti stvari sa njom. Zato kreće u finalnu osvetu. Krv za krv je jedino pravilo kojim se može voditi u ovom surovom svetu čiji je postao deo. Saveznika i pomoć nalazi u jedinom čoveku od koga to nije očekivao. A kada se bolje razmisli – njih dvojicu povezuje isti motiv – osveta. O kome li je reč?

Uroš kreće u poslednji pohod. Onaj koji će napokon sve stvari vratiti na mesto. Odlazi kod Dardana da bi tražio zadovoljenje pravde. Šta će mu tražiti? Dritonov život?

„Došao sam da vidim kakav si čovek, Dardane“ – poručuje mu Uroš. A šta će mu ovaj odgovoriti? Saznaćemo već ovog vikenda na Superstar kanalu.

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin / Sergej Radović

Izvor FILM I TV

Advertisement