Connect with us

STARS

Ceca Ražnatović kao KOŠTANA u seriji NEČISTA KRV! Pogledajte nikad viđene fotografije

Folk zvezda ostvarila je jednu od glavnih uloga u ostvarenju reditelja Stojana Stojčića

Published

on

Nedeljama veći deo Srbije željno iščekuje vikend i nove epizode serije “Nečista krv”, koja je preko noći osvojila srca gledalaca. Po motivima dela Bore Stankovića snimljeno je 10 igranih epizoda, kao i film koji je prošlog leta postigao zapažen uspeh u bioskopima.

Nešto stariji još se sećaju natpisa koji su pre 25 godina pratili film “Nečista krv”, rađen u režiji Stojana Stojčića. Uprkos tome što su u njemu igrali glumački doajeni, poput Ljube Tadića i Radeta Šerbedžije, film nikada nije doživeo komercijalni uspeh.

Ipak, pomenuto ostvarenje dugo je bilo tema ne samo novinskih tekstova već i brojnih tračeva. Snimanje je trajalo tri godine, a za to vreme pričalo se da glumci nisu zadovoljni uslovima rada i da na setu vlada loša atmosfera.

Mlada muzička zvezda Svetlana Ražnatović, tada Veličković, dobila je ulogu senzualne i očaravajuće Koštane, čijoj lepoti i pesmi niko nije mogao da odoli. U prvo vreme najavljivana kao senzacija, na kraju se nije našla ni u jednom kadru završne verzije projekta.

Mada nikada nije zvanično potvrđeno, kolale su glasine da je Svetlanin tadašnji dečko, a kasnije suprug Željko Ražnatović Arkan tražio da se cenzurišu scene koje je snimila.

‒ Moja uloga je bila isključivo muzička, nemam dijaloge. Kada sam se dogovorila da se pojavim u filmu, bila sam maloletna, pa je ugovor umesto mene potpisao moj otac. U svakom slučaju, devojčici koja je tada imala 17 godina bilo je veliko zadovoljstvo i čast da se nađe pored najvećih imena naše kinematografije ‒ pojasnila je svojevremeno Ceca.

‒ Što se tiče glume, nikada nisam stavila tačku na tu umetnost. Rado bih prihvatila lepu ponudu u nekom domaćem filmu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Happy / Printscreen / Promo RTS

Izvor Hello

Advertisement