Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 2. sezona: OTKRIVAMO da li će Aleksandra i Kristina PREŽIVETI! Jednoj će LICE biti UNAKAŽENO!

Saznajte i ko je odgovoran za podmetanje požara na splavu

Published

on

Dinastija-2-sezona

Poslednja, 61. epizoda prve sezone sapunice “Dinastija” donosi veliki šok! Aleksandra i Kristina su zatočene na splavu, na kojem u jednom trenutku izbija požar. Obe zarobljene u centru plamteće buktinje, dospele su u situaciju u kojoj im život visi o koncu. Šta li nam donosi Dinastija 2. sezona?

Portal Film i TV ekskluzivno otkriva šta nas čeka u 62. epizodi, odnosno na samom početku druge sezone serije “Dinastija”. Oni koji žele da saznaju – nastavite da čitate, ostali nekada se ovde zaustave!

Marko spasava Kristinu iz požara na Stefanovom splavu, dok vatrogasci jedva uspevaju da izvuku Aleksandru, koja je pretrpela teške opekotine i ne zna se da li će preživeti.

Policija ispituje pokušaj ubistva jer je požar, očigledno, podmetnut. I dok se Aleksandra bori za život u bolnici, Branko, Adam, Stefan i Anastasija pokušavaju da saznaju kome se Aleksandra najviše zamerila. Spisak je podugačak.

Kristina je još uvek ljuta na Branka, pa prihvata Markovu pomoć i podršku nakon preživljenog šoka. Ali, policija hapsi Marka kao osumnjičenog za podmetanje požara. Kristina moli Branka da pomogne Marku za koga veruje da je nevin.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement