Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3: Evo KADA gledamo TREĆU SEZONU! I na KOJIM kanalima!

Lazar se vraća i pre nego što ste mislili!

Published

on

Drzavni-sluzbenik-3-sezona2

“Državni službenik” 3. sezona, koja je od strane produkcija Telekom Srbija, Dandelion i Filma Danas najavljena kao najnapetija i najuzbudljivija do sada, biće emitovana ovog proleća na kanalu Superstar.

Radnja novih 12 epizoda serije bavi se situacijom koju je prouzrokovala epidemija kovid-19 u Srbiji i svetu. Neizvesnost, strah od nepoznatog, od nečega što je po sebi opasno, ogromna količina protivrečnih vesti koje su se pojavile, ponekad zbunjujuće, ponekad i u sklopu teorija zavere, ograničeno kretanje, ograničene mogućnosti… sve su ovo teme koje će mučiti glavne junake u nastavku serije, ali i u okviru kojih će se razvijati njihove privatne drame. Upravo tom segmentu, kako poručuju iz produkcije, biće posvećen i treći serijal koji će za razliku od prethodna dva imati manje akcije, ali će se više baviti životima aktera.

Situacija kao što je pandemija tumači se kao vanredno stanje, i kao takva je opasna po stabilnost zemlje, pa su bezbednosne agencije u stanju povišene pripravnosti da očuvaju mir i bezbednost stanovništva.

Mladi i popularni glumac Milan Marić, koji tumači lik agenta Lazara Stanojevića, kaže da je sa svojim junakom prošao sve faze očaja, uspeha, patnje, strahova…

– Osećam da ga veoma dobro poznajem i imam slobodu da sa njim eksperimentišem u granicama koje smo postavili u prvoj sezoni. Tu mi mnogo pomažu uigrana rediteljska i glumačka ekipa. Jasno nam je sve, kao da smo stvarno neka organizacija. Sastav se nije menjao, i kada se okupimo znamo šta želimo i kako radimo – kaže Marić.
Serija će prvo biti prikazana na kanalu Superstar, a zatim i na nekoj nacionalnoj televiziji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Izvor Film i TV/ Novosti

Advertisement