Connect with us

Bioskop

HOĆU MUŽA: PREMIJERA romantične komedije sa MILOŠEM BIKOVIĆEM na Festu! EVO I KADA! (TREJLER)

Nakon svečane premijere, film će biti na repertoaru u domaćim bioskopima

Published

on

Hocu-muza-Milos-Bikovic

Ruska romantična komedija “Huću muža” (Хочу замуж), u kojoj glavnu mušku ulogu tumači naš popularni glumac Miloš Biković, biće premijerno prikazana na beogradskom FEST-u.

Istog dana kada i u Rusiji, domaća publika moći će premijerno da pogleda novo ostvarenje, od koga se mnogo očekuje.

U centru zbivanja je novinarka Ljuba, kojoj se sve u životu odvija se po planu. Radi kao voditeljka na TV i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Ali taj plan odlazi dođavola kad Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika.

To je Sergej, čiji je život do tada, takođe, proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Film “Hoću muža” publika će moći da pogleda 5. marta u bioskopima Cineplexx Galerija Belgrade – Sala IMAX (19.00), Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sala 1 (19.30), Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sala 2 (20.00). Karte su puštene u prodaju!

Režiju romantične komedije potpisuje rediteljka Sonja Karpunina, a uz Miloša Bikovića glavne uloge igraju: Kristina Asmus, Marina Aleksandrova, Sergej Gilev, Julija Aug, Sergej Komarov…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement