Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 stiže i na TV PINK! A evo i KADA!

Novih 12 epizoda gledamo i na nacionalnoj televiziji

Published

on

Državni službenik

Državni službenik se vraća i na TV Pink. Nakon dve uspešne sezone, od 29. aprila, svakog petka, vas na TV Pink očekuje dupla epizoda treće sezone hit kriminalističke serije “Državni službenik”, koja donosi više akcije, zapleta i intriga – i bavi se najaktuelnijom temom: pandemijom koronavirusa.

Radnja treće sezone serije „Državni službenik“ odvija se u vreme kada se u Srbiji pojvio prvi slučaj koronavirusa, u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine; jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno.

Svi su stali, na prvi pogled – ali ne i glavni junaci ove serije, agenti službe. Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje – postala  je njihova svakodnevnica.

Neizvesnost, strah od nepoznatog, zbunjujuće vesti, teorije zavere, ograničeno kretanje, ograničene mogućnosti – takva situacija je opasna po svaku zemlju, zbog čega su bezbednosne agencije u stanju povišene pripravnosti da očuvaju mir i bezbednost stanovništva.

Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli, ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo, jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledjaju svoj interes. Borba dobrog i zla je neprekidna. Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gde je kraj?  Agenti ne staju u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanje i stižu do raznih strana sveta: Bugarske, Turske, Kine… Svet stoji – zlo nikad.

Kroz 12 novih epizoda, u priči punoj preokreta, senzacionalnih akcija ali i neočekivanih žrtava, najvažnije je samo jedno – bezbednost države bez obzira na cenu.

U glavnim ulogama u trećoj sezoni videćete Milana Marića, Žarka Lauševića, Milenu Radulović, Nenada Jezdića, Vaju Dujović, Petra Benčinu, Martu Bjelicu, Ljubomira Bulajića, Radovana Vujovića, Nebojšu Dugalića i mnoge druge poznate glumce.

Kako je najavljeno, ovo je najuzbudljivija i najnapetija sezona do sada, a mnogo akcije, uzbudljivih zapleta i vrhunska glumačka ekipa dovoljan su razlog da ne propustite treću sezonu “Državnog službenika” od 29. aprila svakog petka u 21 čas na TV Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement