Connect with us

Domaći film

Ekskluzivna TV PREMIJERA filma “ZLATNI DEČKO”! Saznaj KADA i na KOM KANALU

Posle bioskopskog života, ostvarenje Ognjena Jankovića stiže na male ekrane

Published

on

Zlatni dečko film

“Zlatni dečko” je priča o tome kuda vas sve može odvesti talenat, ali i priča o drugoj šansi. Sa Denisom Murićem u naslovnoj ulozi, film prati mladog, vanserijski talentovanog fudbalera, problematičnog temperamenta koji je meta različitih interesa. Žanrovski, može se svrstati u dramu-triler, ali ima i akcionih i ljubavnih elemenata.

Denis Marković je talentovani fudbaler koji veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala, ali zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove reputacije ne uspeva u tome. Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa.

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki, koji je poznat po svom nezgodnom karakteru. Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac. Njih dvojica od starta ulaze u otvorenu borbu, ali malo po malo, Maki uspeva da dopre do Denisa svojim netradicionalnim metodama.

Denis se vraća u formu i dobija šansu u srpskom prvoligašu. Nakon spektakularne partije u dresu novog kluba ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Novi problem se javlja kad zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dođe do onoga što želi

U filmu Zlatni dečko” okupila se sjajna glumačka ekipa: Denis Murić, Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić…

Ekskluzivna TV premijera filma “Zlatni dečko”, koji je početkom ove godine imao i bioskopsku premijeru i postao pravi hit, gledaoce očekuje u subotu, 30. aprila u 21.05h na Prvom programu RTS-a.

Debitantsko ostvarenje Ognjena Jankovića, rađeno po scenariju Vuka i Alekse Ršumovića, kao i samog reditelja, obišlo je Srbiju i region, a pogledalo ga je više od 200.000 gledalaca.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement