Connect with us

STARS

MILAN MARIĆ za dva meseca SMRŠAO 24 KILOGRAMA! Ovo može svako! Evo i kako

Na ovaj rigorozan korak odlučio se zbog uloge u filmu “Toma”

Published

on

Drzavni-sluzbenik-3-Milan-Maric

Transformacije u kilaži za glumce nisu retkost u Holivudu. Ipak, kod nas je Milan Marić jedan od retkih glumaca koji se odvažio na ovako drastične promene kilaže zarad uloge.

On je na fizičke transformacije gledao kao na sastavni deo posla. Zbog ljubavi prema poslu koji radi spreman je da pravi razne kompromise i s telom iako je svestan da to nije dobro za zdravlje. Tako se svojevremeno zbog uloge ruskog pisca Sergeja Dovlatova ugojio čak 30 kilograma, a potom zbog uloge legendarnog Tome Zdravkovića smršao sa 103 na 79 kilograma.

– Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavii odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao. Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije.Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe – rekao je Marić, ističući da je gladovanje ono što je njemu pomoglo da izgubi kilograme.

– Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar – prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate – otkrio je glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Telekom

Izvor Kurir

Advertisement