Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 donose VELIKI ŠOK! Jakovljević je NAPUSTIO POLICIJU! Ali to nije SVE!

Nova sezona donosi neočekivani preokret!

Published

on

Ubice mog oca 6

Ubice mog oca 6 počele su snimanjima, i ovih dana uveliko se snimaju scene narednih 12 epizoda, koje će kako se može naslutiti, izmestiti seriju iz svog dosadašnjeg toka, i u priču uvesti neke neočekivane detalje – ubicu Aleksandrovog oca, priču o kocki i veoma uzbudljivu novost o samom Aleksandru. Ali, da krenemo redom. Da vidimo ko je Arben Curnaj, kralj kokaina, i ubica oca Aleksandra Jakovljevića.

Ova provokativna rola priprala je glumcu Nikoli Ristanovskom koji je rođen u Češkoj, a odrastao u Tetovu, u Severnoj Makedoniji, a koji u intervjuu za TV Novosti objašnjava da je gluma na stranom jeziku uzbudljiva.

– Jezik nije samo poznavanje sintakse i gramatike nego i upoznavanje mentaliteta, humora, strahova, viceva na tom jeziku. To je veliko bogatstvo za mene – objašnjava Ristanovski i dodaje da uvek traži razloge zašto je neko loš i misli da je to, ne samo duboko hrišćanski nego psihološki opravdano.

– Kod ovog lika naizgled vrlo malo može da se opravda, ali sa druge strane likovi kao što je ovaj zapravo postoje svuda. Naizgled beskrupulozni, sa moralnim ili nemoralnim načelima. Čovek ima potrebu za dodatnom moći u životu onog trenutka kada se uplaši da je smrtan. I onda se uvek nekako rastužim pred čovekom koji je u potrazi za superiornošću i dominacijom. I bude mi ga malo žao. Smrt je deo ove serije i ne zna se ko će koga da ubije. Ja ću možda nekoga da ubijem, ali, ko zna da li ću uspeti. Možda namerno, ali slučajno neću – zagonetno otkriva Nikola, a na pitanje da li će njegovom junaku možda neko da presudi poručuje:

– Boriću se do kraja, do poslednjeg daha, da me ne ubiju.

Jedan od aktera nove sezone je i telohranitelj Arbena Crunaja, koga igra Ivan Jevtović.

– Moj junak je Gaši, ako može da se nazove junakom, pošto uvek moramo da branimo naše likove. Ne znam mu ime, možda je tajnovito, ali svakako je deo ekipe koja se suprotstavlja poznatim junacima. To je dugo očekivan i uzbudljiv sukob. Uvek sam raspoložen da saznajem nove veštine kojima glumac može da raspolaže. U ovom zadatku sam u različitim scenama mogao da se isprobam u scenskim borbama koje su me podsetile na studentske dane, a koje sam kasnije i predavao.

Pojačanja u glumačkoj ekipi

Scenaristkinja Nataša Drakulić otkriva da će u ovoj sezoni biti pojačanja u glumačkoj ekipi, a među njima je i Tarik Filipović, za koga ističe da je šarmantan i beskrajno duhovit. Što se tiče mlađe generacije, tu su Slaven Došlo, koji igra jednu od glavnih uloga, Milan Kolak, Aleksandar Dimitrijević, Miloš Vlalukin i Sonja Damjanović, kao i mnogo glumaca iz filma „Dara iz Jasenovca“.

U nastavku gledamo i Miodraga Radonjića, čiji je Zoran Janketić postao direktor beogradske policije. A tu je i neizostavni Slavko Štimac.

U paru sa Štimcem je i Nina Janković Dičić koja tumači Jelenu, forenzičarku, ali i devojku glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić).

– Jelena od prve sezone ima buran ljubavan život. O šestoj sezoni mogu samo da kažem da je veoma uzbudljiva i da gledaoci ne mogu ni da zamisle kroz šta ćemo sve da prolazimo. Jelena sada ima veoma bitnu ulogu, vraća se poslovnim obavezama, a što se ljubavi tiče, neka za sada ostane tajna. Verovatno će biti i komplikovanije nego do sada.

Iako je bilo dramatično na kraju pete sezone, Jakovljević ostaje živ i postaje superheroj. Saznajemo da Aleksandra nikad nismo videli ovakvog, sa drugim izrazom lica i fizionomijom. Novost je da u ovom trenutku više ne radi u policiji.

A ovu sezonu obeležiće kocka, koja će bačena da otkrije nove zločine. Sa time se, pored borbe sa jednim od najvećih narkobosova u regionu, suočavaju policijski inspektori.

– Kad je o kocki reč, mora da se radi vrlo oprezno, ako je moguće, jer to brzo iz igre pređe u zavisnost. A onda i u veće probleme, kao što je pozajmljivanje novca, što može dovesti do rasturanja porodica, a kasnije i do zločina. Vlada je tihi inspektor koji sve gleda da reši na, uslovno rečeno, miran način. Kao većina inspektora reaguje racionalno, a ne emotivno, ali to je i normalno. To je lik koji mi je mnogo drag jer smo počeli da ga gradimo pre pet, šest godina i rastemo zajedno, ja kao mladi glumac, a on kao mladi inspektor – kaže Ivan Zablaćanski.

Deo ekipe postala je i Isidora Građanin kao tužiteljka Tanja, koja u stopu prati policiju na uviđajima i ispitivanjima.

– Upoznali smo je kao mladu pripravnicu, koja je sada u tužilaštvu na višoj poziciji, ali su joj i dalje neke stvari nepoznate i videćemo kako će se uklopiti u ekipu inspektora koji ne postupaju uvek „školski“ na šta je ona navikla. Drago mi je što se ova sezona bavi kockanjem jer smatram da je to danas veliki problem. Vidimo na svakom koraku kako sada niču razna mesta za klađenje i mislim da je važno da se time više pozabavimo.

Sve u svemu, očekuje nas uzbudljivih i napetih novih 12 epizoda, u produkciji „Dandeliona“, „Filma danas“ i „Telekoma Srbije“, a koje kao autori potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/TV Novosti

Advertisement