Connect with us

STARS

KLISURA I NADICA iz serije “Vojna akademija” PONOVO NA OKUPU: Evo o čemu se radi

Bivši TV poručnici u provodu

Published

on

Kada se pre tačno 10 godina pojavila na malom ekranu, serija “Vojna akademija” je odmah osvojila srca gledalaca. Prvu epizodu gledalo je čak 2.220.000 gledalaca, što ju je svrstalo među najgledanije domaće serije od kada se u Srbiji meri gledanost.

PROČITAJTE: “Klan 2” premijerno na Superstar TV! A evo i kada!

Izmaštani životi vojnih kadeta na akademiji, među kojima su bili Ris, Stošić, Milica, Ines, Klisura, Živojin, Vesna, Nadica, Lela i drugi, privukli su veliku pažnju publike. Interesovanje za upis na Vojnu akademiju naglo je poraslo, a glavni glumci su preko noći postali velike zvezde.

Zbog velikog uspeha snimljeno je čak pet sezona popularne serije i nekoliko filmova, koji su bili uvertira za kasnije cikluse. Iako je nekoliko puta najavljivana šesta sezona, te da joj se mnogi gledaoci i dalje nadaju, reditelj Dejan Zečević je rekao za “Film i TV” da je neće biti. Bar je on neće raditi, jer smatra da bi to bila potpuno nova serija.

PROČITAJTE: “Kalkanski krugovi” idu na pauzu: Ništa od povratka u Zabran i druge sezone? A evo zašto!

Ipak, to što ponovo neće stati pred kamere, junacima “Vojne akademije” to ne smeta da neguju svoje prijateljstvo. Neki se poznaju još sa studija glumice, pa ih je rad na ovoj seriji još više zbližio. Pravi primer su Tamara Dragičević i Ivan Mihailović, iliti Nadica i Klisura, koji su ovih dana zajedno bili u provodu.

Tamara-Dragicevic-i-Ivan-Mihailovic

Tamara Dragičević i Ivan Mihailović

Glumica je podelila na svom “Instagram” profilu fotografije i video snimke iz provoda sa jednog splava, na kojem je bila, između ostalog, sa bratom Miodragom Dragičevićem i Ivanom Mihailovićem. Ispod fotografija je napisala: “Slava životu”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo / Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement