Connect with us

TV

UBICE MOG OCA 6: Vraća se MILANKA! Evo šta će se sa njom dešavati i DA LI ĆE BITI 7. SEZONE

Aleksandar će se konačno obračunati sa ubicom svog oca

Published

on

Ubice-mog-oca-6-Ivana-Dudic

Jedna od najpopularnijih i najdugovečnijih serija, “Ubice mog oca”, vraća se krajem 2022. ili početkom sledeće godine na male ekrane sa šestom sezonom. Ovog proleća snimljeno je 12 novih epizoda.

Glavna linija priče biće direktno suočavanje Aleksandra Jakovljevića sa Curnajem, ubicom njegovog oca Mileta. Za centralnu temu ciklusa autorka i scenaristkinja Nataša Drakulić odabrana je tešku bolest zavisnosti – kocku, koja uništava ne samo zavisnika već i njegovu porodicu i ljude koji ga vole.

Glumačkoj ekipi, koju predvode Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Miodrag Radonjić i  Nina Janković, ove sezone pridružiće se i Ivana Dudić. Ona će reprizirati svoju ulogu Milanke, koja će biti deo centralne teme priče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca)

– Kada me je pozvala Nataša Drakulić da obnovimo saradnju, bila sam presrećna. Rekla mi je: “Vraćamo te u priču, ali sada si avanzovala. Postala si inspektorka”. Bila sam oduševljena na snimanju i činilo mi se kao da nisam pauzirala nekoliko godina na ovom projektu. Zaista bih volela da budem deo i sedmog ciklusa serije – rekla je za “Blic” Ivana Dudić.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement