Connect with us

Top Story

POČINJE SNIMANJE “PEVAČICA 2”: POTVRĐENO – Milica Pavlović se VRAĆA kao DUH! Ali to NIJE SVE!

Evo šta nas sve očekuje u nastavku

Published

on

Pevacica-2-sezona-Milica-Pavlovic

Za nekoliko dana počinje snimanje serije “Pevačica 2” a u nastavku se vraćaju i ubijeni likovi koje su igrali pevačica Milica Pavlović i Miloš Timotijević.

Glumački par, kako je najavio i sam Timotijević, igraće i u novim epizodama, i to uloge duhova ili zombija, još uvek ne znaju tačno jer nisu dobili scenario. I Milica je ranije potvrdila da će igrati u drugoj sezoni.

– Očekujem poziv reditelja. Obećao mi je da ću biti u drugom delu. Svakako se pripremam za snimanje i videću kako je zamislio da se pojavim kad sam, kao što znate, ubijena u prvoj sezoni – otkrila je Pavlovićeva nedavno, tokom proslave svog rođendana.

Kreator serije Predrag Gaga Atnonijević potvrdio je da će Milica igrati duha. Kriminalistička drama obavijena je velom tajni estrade, medija i magova, a prati u prvom delu priču mlade pevačice Ivane Lazić, koja nakon pobede u muzičkom takmičenju dobija život o kom je oduvek sanjala. Njen put u karijeri i uspon u šou-biznisu prekida niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom, a policajac Bojan, koji radi na rasvetljavanju ovog slučaja, nailazi na niz iracionalnih situacija i suočavanje sa svetom magije i vidovnjaka.

Pevačica finale (3)

Pevačica 2: Jelena Mur

Autori serije Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević pokušali su da na male ekrane donesu potpuno drugačiju sliku estrade i pevačice koja živi život jedne muzičke zvezde, kao i neverovatno zanimljivu priču o crnoj magiji i vidovnjacima, koja će zasigurno zadržati gledaoce kraj malih ekrana. Pored poznate pevačice Milice Pavlović, koja je u glumačke vode uplovila u ulozi Ivane Lazić, glavnu junakinju tumači mlada glumica Jelena Mur. Svet estrade, medija i magije, osim njih dve, dočarali su i Nikola Rakočević, Zlatan Vidović, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić i mnogi drugi.

– U nastavku će se priča više baviti misterijom, crnom magijom. Sve je još upetljanije od prve sezone. Biće to ekspanzija natprirodnog – rekla je Jelena Mur.

Premijera druge sezone očekuje se početkom 2023. godine. Serija “Pevačica” inspirisana je životom Jelene Marjanović.

Serija Pevacica 1 epizoda

Pevačica 2: Miloš Timotijević i Milica Pavlović

– To je bolna tema koja već godinama potresa naš narod. Jelena je bila divna devojka, dobra pevačica i sve što joj se desilo je jedna ogromna tragedija, kako za nju, tako i za njenu porodicu i prijatelje. Svaki put se potresem kad pomislim na njenu sudbinu. Mnogi su me osudili a da nisu sačekali da počne emitovanje. Svakako, nije mi ni najmanje prijatno zbog negativnih komentara jer je reč o veoma ozbiljnoj situaciji, o nečijem životu i tragediji. I sad sam se uznemirila dok razmišljam o tome – izjavila je Milica ranije za Kurir. Kreatori serije su Drakulićeva i Antonijević, a realizuje se pod rediteljskom palicom Miloša Kodema, u produkciji Telekoma Srbija i „Filma danas“.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement