Connect with us

Domaće serije

KLAN 3 Pogledajte PRVI TREJLER nove sezone! A evo i KADA stižu NOVE EPIZODE! (FOTO + VIDEO)

Published

on

Klan 3

Klan se sa trećom sezonom premijerno vraća na kanal Superstar od 8. oktobra, a nove epizode biće emitovane subotom i nedeljom od 21.00!

Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović, koje je publika zavolela u ulogama Šoka i Paše, u finalnoj sezoni serijala Klan dočaraće nam potpunu propast kriminalne organizacije, čije smo aktivnosti pratili u ovoj popularnoj triologiji.

Treća sezona prikazuje izdaju, nepoverenje i urušavanje klana, koji biva izazvan imaginarnim političkim atentatom. Mnoge tragikomične situacije u novih osam epizoda će zaokružiti priču o nedelima koja konačno stižu na naplatu.

Autorska ekipa je na čelu sa kreatorom serije Bobanom Skerlićem, a glumačku postavu čine Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Кovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Gorica Popović, Ljubinka Klarić i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Treća sezona TV serije „KLAN“će biti premijerno emitovana na Superstar TV od 08.oktobra svake subote i nedelje od 21.00.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Firefly productions PROMO

 

Advertisement