Connect with us

Sadržaj epizoda

Hotel Beograd 2. epizoda: Daša je NOKAUTIRALA Dušana! Paša i ona su u VELIKOJ NEVOLJI!

U petak, 30. septembra

Published

on

Hotel-Beograd-2-epizoda

Hotel Beograd 2. epizoda: Paša uspeva da se izvuče s priprema za venčanje, koje je organizovala Vedrana, i pobegne sa Dašom. I dok oni bezbrižno obilaze Beograd, Paša ni ne sluti da su mu Dušanovi ljudi za petama.

Paša ih je, međutim, spazio na vreme i uspeva da utekne sa Dašom, koja ne shvata zašto moraju da beže. Tokom jurnjave kroz Zemun, njih dvoje natrče na zid na kojem je oslikan mural devojke koja je ista Daša. Ona ga pita da li je reč o njoj, ali Paša kaže da je to neka devojka koja samo liči na nju.

Uveče, Paša nastavlja da upoznaje Dašu sa znamenitostima Beograda. Odvodi je na večeru u Skadarsku ulicu, gde joj uz pratnju muzičara otpeva pesmu.

Dušan govori svojim ljudima da ni na trenutak ne ispuštaju Pašu iz vida. U tom trenutku, spaze ih ispred hotela i nasrnu na njih, ali ih Daša nokautira, a zatim beži sa Pašom i muzičarima. Dušan ga zove i govori da mu hitno dovede devojku koja ga je udarila, jer će u suprotnom završiti sa njom u bunaru. Međutim, Paša to odbija.

Avantura ih dalje odvodi u Pašino selo, gde ovaj saznaje da mu deda nije dobro i da bi trebalo da ga obiđe, ostavljajući Dašu sa svojom otkačenom rodbinom. Deda Miloš je preživeo nekoliko infarkta i želi što pre da upozna Dašu, misleći da je ona Pašina mlada, srećan što će konačno da oženi unuka…

U seriji “Hotel Beograd” glavne uloge igraju Miloš Biković, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Dijana Požarskaja, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Seka Sabljić, Srđan Žika Todorović, Matea Milosavljević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement