Connect with us

TV

USKORO počinje snimanje serije Žarka Jokanovića “ZAKOPANE TAJNE”: Stigle i prve fotke (FOTO)

Šuška se da će nova serija imati veći budžet od “Igre sudbine”

Published

on

Igra sudbine Žarko Jokanović Milica Milša

Vest da scenarista Žarko Jokanović i glavna glumica Milica Milša napuštaju seriju “Igra sudbine” zatekla je fanove popularne sapunice. Poznati bračni par do pre par dana provodio se na zasluženom odmoru, u Egiptu, a kada su se konačno vratili u Beograd, stigao je prvi komentar na aktuelna dešavanja.

Nakon što je kategorički odbio da nastavak serije “Igra sudbine” piše sa njihovom ekipom scenarista, Žarko Jokanović je navodno dobio otkaz, a za njim je otišla supruga Milica, koja igra Adu Kanački.

Ipak, bračni par brzo se snašao i već su dogovorili novi posao. Sa čelnicima televizije Pink brzo su našli zajednički jezik i isplanirali snimanje nove serije, što su i potvrdili po povratku sa odmora.

Naime, Jokanović je na svom Instagramu objavio fotografiju kompleksa filmskih studija Željka Mitrovića, označio suprugu Milicu i sve podvukao muzičkom temom iz Pink Pantera.

Kako je portal Film i TV ekskluzivno otkrio, reč je o originalnoj telenoveli “Zakopane tajne” koju je Žarko napisao još prošle godine, a koja je trebalo da nasledi “Igru sudbine”. Osim Milice Milše u seriji je trebalo da glumi većina junaka pomenute sapunice TV Prva, ali u svetlu novih dešavanja biće zanimljivo videti koji će to glumci iz “Igre sudbine” promeniti “TV dres”.

Serija “Zakopane tajne” snimaće se u Pinkovom studiju broj četiri u Šimanovcima. Ako je suditi prema njegovim objavana na Instagramu, Žarko Jokanović svakodnevno obilazi novi set, jer snimanje bi trebalo da počne uskoro kako bi serija bila spremna za emitovanje 1. februara na TV Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor: Film i TV / Hello

Advertisement