Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Ovo je NAJGLEDANIJA DOMAĆA TV SERIJA u septembru 2021! Nikad nećete POGODITI o KOJOJ seriji je REČ!

Published

on

Jesenja TV sezona startovala je niskim startom i već u prvim danima septembra donela nam niz hit serija koje su prikovale gledaoce za male ekrane. Sve je počelo sa serijom „Dug moru“, nastavilo se drugom sezonom hit telenovele „Igra sudbine“, premijerom serije „Kolo sreće“, ubrzo su stigle „Aviondžije“, „Pevačica“, sada i „Radio Mileva“. Čekamo na „Dinastiju“, počinje i „Jovanka Broz“, a sigurni smo da je tu i još neka serija na koju smo neopravdano, ali sasvim očekivano usled velike gužve u šesnaestercu – zaboravili.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

A sada sledi čuveno pitanje – a koja je najgledanija?

Mada se uvek sledimo pravilom da ne treba juriti hitove koji se svima dopadaju, već da u moru serija različitog žanra treba naći onu koja je vaša „šoljica čaja“ – rejting je jedno od glavnih merila uspeha nekog projekta.

Veoma zanimljivu situaciju imamo na startu sezone gde u ring u jednom ćošku ulazi teškaš, i nepobedivi šampion u prethodne dve godine – „Igra sudbine“. Nasuprot njoj stoje – svi ostali u ovom terminu. A pre svih, RTS-ov adut „Radio MIleva“. Iako su se mnogi nadali da će baš ova serija baciti u zapećak moćnu Adu Kanački – prevarili su se.

Pročitajte još ŠOK! OVI glumci su danas velike zvezde iako nisu završili GLUMU! EVO o KOME je reč!

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskog produkciji, serija „Igra sudbine“ drži nedodirljivo prvo mesto na listi gledanosti. I to, kako su nam objasnili, ne samo u pogledu pojedinačnih epizoda, već i po gledanosti reklamnih blokova tokom serije, koji su, kako se navodi – gledaniji od većine serija na domaćim televizijama. I to je svakodnevno pravilo, kako nam je otkriveno u ekskluzivnom razgovoru sa neimenovanim izvorom.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivene VELIKE TAJNE serije BOLJI ŽIVOT! EVO ŠTA se sve dešavalo iza kamere pre više od tri decenije!

Budući da je Ada Kanački potukla do nogu sve aktuelne konkurente, postavlja se pitanje kako će izgledati obračun sa srpskim Karingtonovima. Hoće li moći „Dinastija“ da stane na crtu „Igri sudbine“. Saznaćemo već od 27. septembra.

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement