Connect with us

Featured

ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

Published

on

Lidija Vukićević je zapanjila fanove kada je objavila fotografiju sa novom frizurom! Duga kovrdžava kosa je već decenijama zaštitini znak Lidije Vukićević, a kada je glumica objavila sliku na kojoj ima kratku crvenu kosu, njeni fanovi su zanemeli od šoka. Vest o ogromnoj transformaciji odjeknula je medijima i svi su pomislili da se na ovaj potez Lidija odlučila zbog uloge u seriji Igra sudbine.

OBAVEZNO PROČITAJTE Igra sudbine – šta nas očekuje u nastavku serije? Rađa se NOVA LJUBAV! KO će OSVOJITI srce LUKE KANAČKOG?

Ipak, istina je drugačija. Naime mediji su objavili glumičinu sliku koja se na njenom Instagram profilu našla pre dve godine, kada Lidija zaista jeste doživela veliku promenu u izgledu, ali zbog snimanja serije „Šifra Despot“ u kojoj je glumila cvećarku Slađu.

Pročitajte još Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

Pročitajte još Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

Inače, glumica je upravo juče završila snimanja serije „Igra sudbine“ i na instagramu podelila svoja iskustva sa seta. Rešenošću da velikim transformacijama u potpunosti uđe u ulogu, Vukićevićka je svakako potvrdila da je veliki profesionalac, ali možete da odahnete. Lokne su i dalje tu.

Lidija Vukicevic

Pročitajte još Danas su ZVEZDE, a prve ULOGE ostvarili su u seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA!

Foto Prinstkrin

Continue Reading
Advertisement