Connect with us

Featured

Glumac Milan Caci Mihailović OTKRIVA za FILM I TV: Snimajući seriju SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA mislio sam da ću POGINUTI! A evo i zašto…

Published

on

Piše Dijana Maksimović

Foto Dijana Maksimović

Dok snimanje serije „Kralj“ Zdravka Šotre polako ulazi u završnu fazu, Milan Caci Mihailović otkriva da je on rad na seriji završio.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

-Tumačio sam lik Aleksandra Belića, našeg čuvenog lingviste i u jednom trenutku predsednika Srpske Akademije nauka i umetnosti. Drago mi je što sam imao priliku da ponovo sarađujem sa Šotrom. Svaka mu čast! On je toliko pozitivan čovek da je sa njim milina raditi. U ovakvim epidemiološkim uslovima, raditi ovako ogroman projekat je velika stvar. Nadam se da će biti zanimljivo i da će ljudi gledajući „Kralja“, saznati mnoge stvari koje nisu znali o njemu – priča glumac.

Pročitajte još Goran Bogdan ODUŠEVLJEN srpskim SERIJAMA – Srbija je HOLIVUD za BALKAN!

Milan je nedavno snimio i epizodnu ulogu u „Kamiondžijama III“ Filipa Čolovića. Otkriva da u seriji tumači Božu, kolekcionara knjiga, kome je knjiga bukvalno bila deo života i koji je zbog toga nadrljao u ovoj sredini.

Mihailović je imao priliku i da igra u epizodi serije Bobana Skerlića „Klan“.

-Tumačio sam čoveka koji je na neki način metafora Ivana Stambolića. Seriju sam snimao pre dva meseca i moram priznati da će to biti veoma zanimljiva krimi serija čija se radnja dešava devedesetih godina u moru pakla i  ubistava koja su se dešavala.  

Pročitajte još Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

Glumac priznaje da često svoje uloge ne gleda na TV, ali je pre nekoliko dana, po prvi put video svoje scene u seriji „Selo gori, a baba se češlja“.

Pročitajte još Igra sudbine – šta nas očekuje u nastavku serije? Rađa se NOVA LJUBAV! KO će OSVOJITI srce LUKE KANAČKOG?

-U seriji Radoša Bajića sam imao nekoliko epizoda. Gledajući reprizu epizoda u kojima se i ja pojavljujem, video sam i svoje kolege Gagu Nikolića i Milorada Mandića koji, nažalost, više nisu sa nama.  Inače, u „Selu…“ sam tumačio muža Suzane Mančić, finog gospodina Slovenca koji se u sred sela zadesio u besnom džipu koji je vozio. Sećam se da je džip bio automatik i da ja pre toga takvo vozilo nikada nisam vozio. Kada sam seo u kola, plašio sam da neću moći zaustaviti auto i da ću sleteti u reku, koja je bila u blizini. Međutim, sve je ispalo dobro i sa tog snimanja nosim samo lepa sećanja – ističe Milan Mihailović.

PROČITAJTE JOŠ Konačno je POZNATO! Evo o čemu se radi u SERIJI PEVAČICA! A evo i KADA stiže na TV!

Pročitajte još

Continue Reading
Advertisement