Connect with us

Featured

Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Ogromnu pažnju na predstavljanju serije „Pevačica“ privukla je estradne zvezda Milica Pavlović koja ima jednu od glavnih uloga. Njen glumački debi imaćemo priliku da vidimo na Pinku i Superstar TV jer će oba kanala emitovati ovu seriju.

Pročitajte još Igra sudbine 136. epizoda – utorak, 1. septembar: Sofija je RASKRINKANA! Ada joj je zadala POSLEDNJI UDARAC! A evo i KOJI…

– Na setu glumci prema meni imaju sjajan odnos – iskrena je Milica Pavlović. – Radi su da mi pomognu, kažu ako pogrešim, da me nauče ono što ne znam, daju mi divne savete. Moj emotivni partner iz serije, kog igra Miloš Timotijević, i ja nismo još imali zajedničku scenu, ali dok čekamo, mi se na setu upoznajemo, pričamo o onome šta nas čeka na snimanju. Poslednje dve nedelje mi je zaista fantastično, novo, lepo iskustvo.

Pročitajte još Specijalni gosti u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA – Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Mirjana Bobić Mojsilović i Igor Lazić NIGOR!

Očekujete li reakciju javnosti na vas i Miloša, kao partnere u seriji?

– Već sad su mnoge moje drugarice rekle da mi zavide što provodim vreme sa njim. Žene mnogo otkidaju na njega, ubiće me što ovo govorim. I braniću ga od njih.

Najavljene su mnoge tužbe protiv serije, tačnije Zoran Marjanović tvrdi da se ovom serijom skrnavi lik pokojne Jelene Marjanović, njegove supruge. Kako vi gledate na to?

– Svi smo i dan danas potrešeni time što se Jeleni dogodilo i iščekujemo da se taj slučaj konačno završi. Cela priča je veoma potresna, ali bih volela da se o seriji ne sudi i ne donose zaključci pre nego što je odgledate.  Možda stvari uopšte nisu takve kako se sada predstavljaju u pojedinim medijima. I zapravo nema komentar na tužbe. Mene i njena sestra kroz društvene mreže targetira, ali neka sačekaju, vide, pa onda komentarišu.

Pročitajte još Igra sudbine – šta nas očekuje u nastavku serije? Rađa se NOVA LJUBAV! KO će OSVOJITI srce LUKE KANAČKOG?

Ko je još bio u „trci“ za ovu ulogu. Šuška se Aleksandra Prijović i Aleksandra Mladenović?

– Stvarno me to nije zanimalo, to je pitanje za produkciju. Ulogu sam dobila ja.

Da nije izbor na vas pao zbog stasa i glasa?

– Onda ne bi morali mnogo da traže. Eto rekoh, lepa sam onoliko. Šalim se. Fotogenična jesam to se vidi iz priloženog, ali mislim da su tražili i neke druge kvalitete. I dopala sam im se ja.

Možda su presudili ozbiljni spotovi koje pružate svojim fanovima?

– Možda, ali sada kada sam videla kako izgleda snimanje serije, moje poznavanje materije iz spotova je minorno. Uz tekst koji moram da znam, moram da obraćam pažnju i na replike svojih kolega tokom snimanja. Na početku sam bila toliko skoncentrisana na svoje replike, da sam kasnila ili još gore zaboravljala šta treba da kažem u datom trenutku. Vremenom se to popravlja, a i pored snimanja svakodnevno imam i par sati škole glume, kako bih opravdala poverenje koje su mi ukazali iz produkcije.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Gde su tu onda uklapa novi album koji ste najavili?

– Sad mi odlazak u studio stvarno izgleda kao pesma. Odem, snimam, uživam, odmorim i ponovo se posvetim „Pevačici“ sto odsto.

O scenariju ne možete da pričate, to stoji u ugovoru?

– I da ne stoji ta klauzula, bilo bez veze da vam otkrivam detalje, jer ako ih znate, zašto biste onda gledali seriju. A i da nisam deo ove priče, sigurno bih gledala ovo ostvarenje.

Pročitajte još HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Uzimate li „hleb“ sada glumcima?

– Mislim da ne, jer je produkcija tražila baš pevačicu za ovu ulogu. A i nemam ništa protiv da se neko od glumaca bavi malo i poslom pevača. Problem će biti ako se budem navukla na glumu (smeh). Šalu na stranu, nije ni nama pevačima lako kad radimo. Doza opasnosti uvek postoji, jer ne znate na koga ćete naleteti, kome ćete pevati. I jedan i drugi posao su veoma zahtevni, svaki na svoj način.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement