Connect with us

Featured

Igra sudbine – šta nas očekuje u nastavku serije? Rađa se NOVA LJUBAV! KO će OSVOJITI srce LUKE KANAČKOG?

Published

on

PROČITAJTE OBAVEZNO Igra sudbine 136. epizoda – utorak, 1. septembar: ŠOK! Lila će UBITI Donku? Aleksa IDE U ZATVOR?

Igra sudbine rešila je u nastavku ozbiljno da se poigra sa nama, ali i sa junacima serije. Mada im je već prilično zakomplikovala živote napravivši od njih cirkus u kom se više ne zna, što bi neki rekli, ni ko pije, a ni ko plaća, to ne znači da je turbulencijama tu kraj.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Pred nama je nekoliko dinamičnih nedelja, a obeležiće ih novi likovi, skandali, novi raskidi i nove ljubavi. Pa da počnemo.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Stiže prva srpska MARVEL SERIJA! A evo i KADA!

Već je poznata stvar da će se seriji u nastavku pridružiti Lidija Vukićević i Mina Lazarević, i to kao inspektorke. Pitanje je – u kakvoj funkciji? Zbog čega će našim junacima biti potrebni inspektori i policija? Da li je to povezano sa Lilinim napadom na Donku i Aleksinim hapšenjem? I kako će Lidijina junakinja promeniti Aleksin život?

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

Kada je reč o Aleksinom odnosu sa Milom, ako je suditi prema originalnom scenariju – sledi im buran period. Moguće je da će se čak završiti i raskidom koji će iz korena promeniti njihov odnos. Ako bi se to i dogodilo Luka bi u tom slučaju imao otvoren put ka Milinom srcu. Samo da ga ona prethodno nije čvrsto zaključala za mladog Kanačkog. Onog trenutka kada je on rešio da nasedne na zamku njegove sadašnje supruge Sofije Šubarević.

PROČITAJTE JOŠ Konačno je POZNATO! Evo o čemu se radi u SERIJI PEVAČICA! A evo i KADA stiže na TV!

Ali ako neće završiti sa Milom, a ni sa Sofijom – sa kim će se to smuvati Luka Kanački? Možda sa lepom Unom? Da li je ona ta koja će svojom dobrotom i plemenitošću umiriti srce ovog pobesnelog risa? Čak i da to ne bude slučaj, Sofija će, sigurni smo na vreme uvideti ljubavne varnice među njima, i iskoristiti situaciju na najbolji način. A na koji – otkrićemo vam uskoro!

Advertisement