Connect with us

Featured

Goran Bogdan ODUŠEVLJEN srpskim SERIJAMA – Srbija je HOLIVUD za BALKAN!

Published

on

Hrvatski glumac Goran Bogdan otkrio je za Informer da je oduševljen srpskom produkcijom i poručio da „Senke nad Balkanom“, „Močvara“ i „Vreme zla“ mogu da pariraju najboljoj holivudskoj filmskoj industriji.

Pročitajte još Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

– Srpska kinematografija ima veliki potencijal da dostigne kvalitet svetskih produkcija. U poslednje vreme se snima baš mnogo serija i filmova, čini mi se čak 29. Ne pamtim da se to ikada desilo u nekoj zemlji u regionu. I vaši glumci su veoma talentovani, tako da bez problema mogu da se probiju na svetsko tržište – priča glumac, i dodaje da u Hrvatskoj uopšte nije takva situacija:

Pročitajte još Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

– U Srbiji se u poslednjih godina događa prava renesansa kada je filmska umetnost u pitanju. Ne može ni da se poredi sa situacijom u okolnim zemljama. Srbija je tu otišla veliki korak dalje. Sve što vi snimite veoma je gledano u Hrvatskoj. Jedva čekam trenutak kada će srpske serije početi da se prikazuju i na hrvatskim nacionalnim televizijama.

Pročitajte još Igra sudbine – šta nas očekuje u nastavku serije? Rađa se NOVA LJUBAV! KO će OSVOJITI srce LUKE KANAČKOG?

Bogdan je glavni junak nove serije „Močvara“, koja se snima u produkciji „Telekoma“, a čija će premijera biti 6. septembra na Superstar TV.

Mocvara

– Igram inspektora Nikolu, i ta uloga mi je baš teško pala. Veliki je izazov bio odigrati takav lik, ali i zadovoljstvo. Moj junak je šarmantan, ali nas dvojica ne možemo ni da se poredimo. On je mračni i poročni vitez, a ja sam dosadan u privatnom životu – kaže naš sagovornik.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Hrvatski glumac veruje da će se nova krimi-serija dopasti gledaocima.

– Odličan je scenario i u seriji ima dosta elemenata kriminala. Kada pogledate prvu epizodu, podsetiće vas na serije rađene u holivudskoj produkciji. Verujem da smo napravili dobar posao – priča Bogdan.

Pročitajte još HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Popularni glumac nedavno je kumovao na venčanju jednog para u Gornjem Milanovcu.
– Dok sam snimao seriju „Vreme zla“, postao sam milanovački kum. Venčao sam Virdžiniju i Đoleta, tako da ću sada morati češće da dolazim u Gornji Milanovac, da ih posećujem. U tom gradu su me ugostili kao faraona! Inače, cela Srbija mi je prelepa! Bio sam na Mokroj gori, kao i u Ljigu i Jagodini – priča Bogdan.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement