Connect with us

Featured

Igra sudbine 221. epizoda! ŠOK! Vukašin saznaje KO je Žaklinin OTAC!

Published

on

Igra sudbine 221. epizoda nastavlja istim tempom. A taj tempo je – luda vožnja. Biće tu svega. I prevare, i objašnjenja, ali i novih zabluda. Petak je daleko – ko će dočekati?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Na samom početku, Luka traži od Matije da ga “pokrije” pred svima i kaže da je zapravo on u šemi sa Žaklinom. Glavna koja bi trebalo da poveruje u ovu obmanu jeste Sofija. Nažalost, to mu neće poći za rukom.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: Sledi NAJVEĆI ŠOK! SOFIJA hoće DA UBIJE ADU? A evo i KAKO!

Vukašin, pak, želi da sazna zbog čega mu Mileva nikada nije rekla da je Žaklina njegova ćerka. Kakve će to posledice imati na dalji tok serije?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Matija upozorava Sofiju da su Brunerovi ljudi svuda i zato smišlja način kako da ga dovede u zabludu. Da li će Bruner nasesti na ovaj trik? Čini se da Bruner odavno sumnja u njihovu odanost i samo čeka trenutak kada će mu dvojac iz pakla zabosti nož u leđa.

Pročitajte još Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Kada od tašte Božidarke, iliti Brzutke sazna da Sofija namerava da prespava kod majke u stanu, Luka izdaje ultimatum.​ Hoće li mu pretnja uroditi plodom, ili mu je bilo bolje da je ćutao?

Foto Promo

Advertisement