Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 5: Kome je podmetnut POŽAR? Da li Jelena VARA Vuka?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 5 na programu je u petak (22. januara) od 21.00 na Superstar TV i u sredu od 20.05 (27. januara) na RTS 1.

Jelena na laptopu posmatra fotografije izvesnog muškarca. U sobu iznenada ulazi Vuk, a ona brzo zatvara računar i kaže mu kako se pripremala za važan sastanak koji sutra ima u pozorištu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković ŽRTVA ljubomore RUSKOG KOLEGE? Zbog NJEGA Biković nije dobio ulogu u filmu LED 2

Lina zatiče sina Ivana kao pakuje stvari. Zabrinuta, pita gde ga to planira da ide.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Aca Lukas dobija FILM i SERIJU! Evo KO će GLUMITI slavnog PEVAČA!

Radule je izgleda saznao za Vukov plan da uloži u Verin vinograd. On mu nabacuje da se nada kako neće morati ponovo da ih vadi iz problema. Podseća ga da u Verinom kraju nisu bili mnogo nežni prema njemu i bratu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Goran Bogdan KRVAV i sa MODRICAMA – U ZATVORU! O čemu je REČ?

Policajci razgovaraju sa inspektorom u kafani o požaru koji se dogodio u varošici u Negotinskoj Krajine. Prema njihovim rečima da se zaključiti da je zapaljen lokal, verovatno Veljku. Sumnjaju da nije hteo da plaća porez. Da li iza požara stoji Paun?

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Serija “Tajne vinove loze” je neverovatna priča o dvoje strastvenih proizvođača vina, Vuku Tomoviću i Veri Smiljanić. Oni su se voleli u mladosti, ali njihova ljubav, spletom tragičnih okolnosti, morala da bude prekinuta na duže od dvadeset godina.

Uloge tumače: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement