Connect with us

Domaće serije

Tanja Bošković o seriji FELIKS: Evo ZAŠTO je moja Hermina SNAJPER kom ne promiče NIŠTA!

Tanja Bošković otkriva čime će nas to ODUŠEVITI serija FELIKS

Published

on

Prošlog ponedeljka, 4. oktobra, na televiziji Kurir startovala je nova humoristička serija Feliks”, u kojoj jednu od uloga tumači i slavna glumica Tanja Bošković. Odnose glavnih junaka koje igraju Tihomir Stanić, Strahinja Blažić i Jovan Mijović začinjava upravo ona, Hermina Horvat, kojoj je ovog puta pred kamerama život udahnula ova naša istaknuta dramska umetnica.

– Igram Herminu Horvat koja primeti sve što prođe ispred njenih vrata – počinje priču Tanja, i dodaje da je srećna što igra sa Danicom Maksimović i Tihomirom Stanićem:

–  Srećna sam zato što igram sa Danom. Prijateljice smo pedeset godina.Ona još nema toliko, ali ja nju znam više od pola veka. Potom, sa Tikom, koga sam sačekala da dođe u pozorište. Znam kako je izgledao kada je postajao glumac, a onda i sa mladim ljudima, koje sam sad upoznala i koji su božanstveni, kao i sa Perom Božovićem, što je posebna čast. Na setu smo se družili na neobičan način, i samu sebe sam iznenadila što sam pristala da tumačim ovu rolu, i što sam dobila priliku da igram ovako nešto sasvim neočekivano, verujte mi, i za mene – iskrena je Tanja.

Glumica opisuje o kakvom liku je reč.

– Lepo je što je Hermina sama, dakle udovica je, bivša generalica, bivša balerina, i u svakom smislu “bivša”, ali se trudi da učestvuje apsolutno u svemu. Ima veliku čežnju za zajednicom. Dok smo snimali, bilo mi je smešno i divno sam se zabavljala sa kolegama. Jedni drugima smo pravili igranku od svake scene, čak smo udenuli i pevanje i igranje, i sve ono što nije uobičajeno da se vidi u jednom sitkomu – otkriva glumica koja za kraj govori i o tome šta ovu seriju odvaja od drugih.

– U svakoj seriji morate ponuditi neku moguću istinu iz mogućih ljudskih odnosa, a o tome će da sude oni koji je budu gledali – zaključuje Tanja.

Foto Firefly Promo

Izvor filmitv.rs/Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement