Connect with us

TV

Finale serije “Žmurke”: Ko je jedini preživeo?

Završna, šesta epizoda serije “Žmurke” upoznaje nas sa sudbinom troje dece: Rašom, Čkalovim i Mikošem. Radmili, od milošte Raši, su u školi svi zavideli. Njen otac je bio kinooperater i ona je prva gledala sve filmove koji su se vrteli u malom gradskom bioskopu. Među tim filmovima za vreme rata bilo je mnogo onih u […]

Published

on

Završna, šesta epizoda serije “Žmurke” upoznaje nas sa sudbinom troje dece: Rašom, Čkalovim i Mikošem.

Foto Promo

Radmili, od milošte Raši, su u školi svi zavideli. Njen otac je bio kinooperater i ona je prva gledala sve filmove koji su se vrteli u malom gradskom bioskopu. Među tim filmovima za vreme rata bilo je mnogo onih u kojima su Nemci pobeđivali ceo svet, i to je oznaš Srd dobro zapamtio.

Foto Promo

Njen drug Zoran, Zonja bio je zaljubljen u slavne ratne avione i avijatičare koji su hrabro leteli u njima. Naročito je obožavao slavnog pilota sovjetske avijacije Čkalova, po kome su ga školski drugovi i prozvali Čkalov. Upravo je on jednog posleratnog jutra iz školske klupe ugledao padobranca ispod bele kupe koja se sa neba spustila pravo na poljanu kraj škole.

Foto Promo

Uloge tumače: Milan Marić, Jelena Đokić, Aleksandar Berček, Milca Zarić, Katarina Ivanov, Srba Rečković, Branko Cvejić, Klara Cvetković, Bane Jevtić i drugi.


Žmurke, 06. epizoda

Advertisement