Connect with us

TV

Zapadni Svet 3: TOP 5 gorućih pitanja na koja smo KONAČNO dobili ODGOVORE!

Published

on

Šta se dođavola dogodilo u drugoj sezoni serije „Zapadni svet“? Kako se završilo, ko je živ, a ko mrtav? Nije ni bitno, jer treća je 16. marta „aterirala“ na naše male ekrane i ispravila prilično nezanimljiva dešavanja svoje prethodnice. Evo pet gorućih pitanja na koje smo KONAČNO dobili neke ODGOVORE! Upozorenje – slede spojleri! Svi oni koji nisu pogledali premijeru sinoć – ŠTURA!

Šta se dogodilo sa Dolores u međuvremenu?

Za početak, našla je novog dečka. I sjajno za nju. Stari klin se najbolje izbija novim klinom, osim u slučajevima kad vam je mučna metoda „klinovanja“ dozlogrdila, pa biste najrađe, za promenu uživali u tome da vas nijedan klin ne bode, ne žulja, ne nervira. Ipak, sa Dolores, to nije bio slučaj. Posle usamljenog kaubojskog tipa, sigurni smo, u novom štreberskom izboru (igra ga John Gallagher Jr), ona neće naći neku veliku pravu ljubav, ali malo zabave nije na odmet.

Po čemu se razlikuje Los Anđeles budućnosti, pa i sve ostalo?

Pa… osim što je u stvari Singapur i stoga automatski pripada budućnosti, novi Los Anđeles i dalje ima dušu Zapadnog sveta. Ono što je dobro jeste to da je scenografija mnogo realnija nego u poslednjem Blejdraneru, iako se povremeno pred našim očima proveze nekoliko sajber „kolica“. Recimo da je u futurističkom Zapadnom svetu, realnost odlično očuvana.

Šta se dogodilo sa Halores situacijom?

Pa, kako se čini, dok je domaćina i prigodnih „odela“ za njih, u Zapadnom svetu nikada se neće znati ko je ko. Tako imamo situaciju da se u Šarlot Hale sada krije neko sasvim drugi ko pokušava da izmanipuliše upravni odbor Delos kompanije sa namerom da proizvede novih „odela“ i da učini kao da se masakr u drugoj sezoni nikada nije dogodio. Ali, koliko će još dugo izdržati da održi masku?

https://www.youtube.com/watch?v=pDJbFA32_QY

Zašto bi Bernard želeo da se vrati u Zapadni svet?

Bernarda (Džefri Rajt) zatičemo u prilično idiličnom stadijumu života, gde posle pakla proživljenog u prethodnim sezonama sada radi kao mesar. Međutim, uskoro biva prepoznat kao begunac i njegova idila se rasprši poput magle. U novom svetu boravi, kako je to objasnio, zbog toga što je u potrazi za prijateljem. Ipak, svako ko je gledao seriju zna da on i nema mnogo prijatelja. Zašto je onda TU?

Da li je Ešli Stabs zaista domaćin? U kom trenutku će Mev biti ponovo uvedena u priču? Gde je nestao Čovek u crnom?

Ok, slažemo se, ovo su tri, a ne jedno pitanje, ali sva tri ostala su enigma posle kraja druge sezone. Za sada, jasno je da je Mev nekako završila u parku treće sezone Zapadnog sveta, ali kao i za njenu, tako i za razjašnjenje sudbine dva preostala lika serije, gledaoci će morati da sačekaju neku od sledećih epizoda. Realno, uz svu ovu Korona epidemiju, kao da imate nešto pametnije da radite.

Foto HBO

Advertisement