Connect with us

Featured

APSURDNO! ZADRUGA najbezbednije mesto u SRBIJI! Pink ne ukida šou!

Published

on

Živimo u svetu apsurda, a to najbolje pokazuju i prvi dani karantina u Srbiji, raspisanog zbog širenja Korona virusa u našoj zemlji. Oni koji su najugroženiji uprkos apelu da ostanu u kućama i sami sebi spasu život masovno su pohrlili napolje jer, kapiramo, jedina stvar koja bi mogla Koroni da dođe glavi jeste SRPSKI INAT. Bar se nadamo da je tako. U suprotnom, ne shvatamo šta su oni čiji su životi predodređeni za smrt radili napolju. Igrali se šugice sa njom?

E, sad, u skladu sa apsurdnim univerzumom zvanim Srbija, u skladu je i vest koja nas je dočekala ovog jutra – Zadruga je najbezbednije mesto u zemlji.

Upravo to poručila je uvažena doktorka Nada Macura, ocenivši da je Zadruga u stvari karantin sam po sebi, i da na imanje u Šimanovcima opasni virus zaista ne može nikako da dospe, izuzev preko novih učesnika. A njih, kako sad stoje stvari – neće biti.

„Ne postoji hipotetička mogućnost da se neko zarazi. Jedino novi učesnici mogu uneti koronu, ali oni prolaze sva testiranja i biće poprskani dezinfekcionim sredstvima. Mitrović je već na svojoj televiziji uveo posebne mere, a zamislite koliko je obazriv kada su zadrugari u pitanju. Uložio je ogroman novac u taj projekat i nije lud da rizikuje.“ poručila je Macura i dodala da ne sumnja u to da se direktor i vlasnik Pink televizije odlično organizovao.

„Čula sam da je poručio maske za učesnike, ruke stalno peru i paze na udaljenost. Počeo je i da im ubacuje voće i na taj način ih vitaminizira, što je odlično i savetujem mu da nastavi tako. Sigurno je da on neće dozvoliti da mu se neko tamo zakašlje!“ zaključila je Nada.

Međutim, ako se posmatra globalno, brojni rijaliti programi širom sveta bili su prvi na listi ukidanja daljih snimanja, budući da su direktno kršili osnovne mere bezbednosti – velika grupa na malom prostoru, često u izuzetno nehigijenskim uslovima. Da li bi to pravilo bilo logično primeniti i na Zadrugu?

Foto promo

Advertisement