Connect with us

Preporuke

Emisija dana: Tri boje zvuka (RTS 1, 23.00)

Published

on

U novoj epizodi emisije “Tri boje zvuka” imaćemo priliku da vidimo i čujemo muzičare, ne samo različitih muzičkih stilova, već i pripadnike tri sasvim različite generacije. Oni će svoje pesme predstaviti sa najboljom energijom živog izvođenja.

Gosti u trećoj epizodi emisije “Tri boje zvuka” biće zagrebačka grupa “Aerodrom” i legendarni Jurica Pađen, zatim jedan od trenutno najaktuelnijih pripadnika rep scene Smoke Mardeljano, kao i bend koji je prošlog leta proslavio dvadesetogodišnjicu postojanja, “Negativ”.

U okviru teme emisije, posvetićemo pažnju ljudima koje ne primećujemo na koncertima, ali bez kojih održavanje koncerata ne bi bilo moguće, upoznaćemo se sa tehničarima, menadžerima, roudijima.

Grupa “Negativ” počela je sa radom još 1999. godine, kada je Ivana Peters, jedan od vokala tada poznate pop grupe “Tap 011” odlučila da se okruži mladim muzičarima i krene sasvim drugim pravcem. Posle toliko godina i mnogo pesama koje su izdali, prvi put u punom sastavu dolaze i na jednu od naših bina!

U novoj epizodi, jedan od gostiju biće momak sa Voždovca, zanimljive i poučne životne priče, Smoke Mardeljano, koji je velika zvezda za ljubitelje rep muzike širom regiona. Njegov stil karakteriše i takozvano fristajl repovanje, a u svojim tekstovima ume da bude kritičan čak i prema aktuelnoj rep sceni!

PROČITAJTE JOŠ: Ništa od PRIJATELJA 2020. Korona im POBRKALA LONČIĆE, produkcija u dugu 400 miliona dolara!

Takođe, imaćemo priliku da čujemo muzičara sa zadivljujućom muzičkom karijerom, nekadašnjeg člana legendarne “Grupe 220”, jednog od osnivača “Parnog Valjka”, gitaristu “Azre”, ali i vođu grupe “Aerodrom”, Juricu Pađena, sa novim pesmama albuma koji je izašao posle sedam godina duge pauze, ali i starim hitovima koje svi odlično poznajemo!

Uživo, na tri bine, slušajte i gledajte nova tri zvuka, u petak 20. marta od 23 časa, na RTS 1.

Advertisement