Connect with us

Featured

Jedini izlaz 10. epizoda: FINALE! Otkrivamo da li je SAŠA ŽIV! Poslednja SCENA će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Published

on

“Jedini izlaz” (10. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U nedelju, 16. maja, na programu je 10. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – ŠOK! Otkrivamo KAKO će MAKSIN HOTEL promeniti SUDBINU ZABRANA u drugoj sezoni!

Kuzmančević je rešio da, ipak, ne bude samo poslušnik, nego da istera istinu na videlo. U lokanom kafiću, dogovora se sa Anom, planiraju akciju na Povlenu. Ona će biti ozvučena.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Udaje se DIJANA ERSKI? A evo i ZA KOGA! Krije ga kao ZMIJA NOGE!

Policajci Anu spremaju za obračun na Povlenu. Viktor i Kozmenčević potpisuju ugovor po kojem će on ostati na svom mestu, a Viktor biti zaštićen od gonjenja.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! I DRAGANA MIRKOVIĆ deo SRPSKE DINASTIJE! Otkrijte ŠTA povezuje FOLK DIVU i BLEJKA KARINGTONA!

Ana izlazi iz kola na Povlenu. Dočekuje je besna Suzana i hladnokrvni Božović sa svojom ekipom. Suzana naređuje Božoviću da je vode u ludnicu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

U jednom trenutku, Suzana se nekako dokopa njegovog pištolja i uperava ga u Anu. Tada policajci reaguju po utvrđenom dogovoru: upucaju Suzanu, a Božovića uhapse.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 286. epizoda – ADA KANAČKI je IZA REŠETAKA! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE! KO je ukrao BOŠKA?

Ana predaje USB Nenadu. Sa sinom i sestrom odlazi na aerodrom. U Splitu od Saše dobijaju nove pasoše i odlaze u srećnu budućnost.

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 23. maja, na programu je 10. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Komšije razvezale jezik! Evo šta Olga Odanović i Dragan Petrović Pele rade daleko od očiju javnosti!

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (10. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement