Connect with us

Featured

Jedini izlaz 9. epizoda: ŠOK!!! Suzana saznaje da je Ana UBILA SAŠU! Sprema joj OSVETU! Evo šta je SMISLILA!

Published

on

“Jedini izlaz” (9. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 15. maja, na programu je 9. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 20 – ovo su NAJGLEDANIJI domaći FILMOVI u 21. veku: ŠOK! JUŽNI VETAR nije na 1. i 2. mestu!

Štrbca napušta žena, dosta joj je svega. Sam u stanu, on gleda stari video snimak na kojem je sa ćerkom i suprugom, nekada, bio srećan. Na snimku je i Božović, prijatelski raspoložen. Seća se da je i on nekad učestvovao u “čišćenju” leševa.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama: Bruner će ZAPALITI KAN HOLDING? Matija KIDNAPUJE MILU? Strahinjina majka izlazi IZ LUDNICE…

Suzana gleda snimak na kojem vidi da je Ana u samoodbrani ubila Sašu. Užasnuta, konačno je saznala istinu. Božović dolazi kod Štrbca u stan. Preti da će njegov čovek da mu ubije ćerku, ako ne prestane sa istragom i zaboravi sve što je saznao.

PROČITAJTE JOŠ: Serija EL INOCENTE – OTKRIJTE zašto je ZALUDELA ceo SVET! MARIO KASAS je prvi od 3 RAZLOGA! (TREJLER)

Ana se krije kod Ivana. Ne zna da je po Bokanovom naređenju prate. Božović odlazi iz Štrbčevog stana. Štrbac je slomljen i nemoćan. Jedini način da spase ćerku je da izvrši samoubistvo. Ubija se!

Viktor, na sastanku sa Ministrom i direktorom policije, saopštava im da je sve konačno sređeno. Policajci koji su je pratili dolaze po Anu, ali ona uspeva da pobegne.

PROČITAJTE JOŠ: TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

Bokan sopštava Kuzmančeviću da uskoro leti sa posla i da će sve biti zataškano. Kao i direktor policije pre njega stavlja mu do znanja da je tu doveden da bude poslušan. A ne da se pravi pametan.  Ali, umesto toga Bokan biva uhapšen, jer je Voja Tošić odao njegovo učešće u ubistvima.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Milena Radulović je unuka slavne folk pevačice! Evo o kome je reč!

Viktoru je dosta svega, na ivici je da odustane od pokušaja da sačuva ugled firme. Ali, Maša ga uspešno odgovara.

Suzana je očajna i željna osvete. Božović je razume. Podseća je da je Anin sin kod njih na Povlenu i da će kad tad morati da dođe po njega.

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. subotu, 22. maja, na programu je 9. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: DRŽAVNI SLUŽBENIK – HIT! Počinje snimanje TREĆE SEZONE! A evo i ŠTA nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA! Premijera zakazana za…

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO – Miloš Avramović OTKRIO kada stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Premijera – SAMO ŠTO NIJE!

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (9. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement