Connect with us

Top Story

Jedini izlaz 7. epizoda: Ana se seća kako joj je OTAC UBIO MAJKU! U bolnicu dolazi SUZANA! Sledi ŠOK! (VIDEO)

Published

on

“Jedini izlaz” (7. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 8. maja, na programu je 7. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Ovo su NAJGLEDANIJE domaće SERIJE u poslednjih 20 GODINA! Zvanično SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA ubedljivo NAJGLEDANIJA!

Anu u bolnici čuvaju Božovićevi ljudi. Vezana je za krevet i pod teškim sedativima. Viktor posećuje doktora Ugrešića i saznajemo da je sve to deo njihovog dogovora.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS! Nebojša Glogovac DOŽIVEO je pravi ŠOK u porodilištu nakon rođenja sina! Nećete verovati ŠTA MU SE DOGODILO!

U bolnici, Ana doživljava flešbekove, seća se prošlosti, seća se kako je otac ubio majku nožem. Prolazi kroz traumatična iskustva prisećajući se naizmenično detinjstva i veze sa Sašom Kolarom.

Dolazi čak i Suzana i traži od doktora da uradi sve da se Ana seti svega.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić otkriva sve o JEDNOM NEVEROVATNOM ISKUSTVU koje je doživeo u manastiru HILANDAR! OVO će PAMTITI CELOG ŽIVOTA!

Ana pokušava da pobegne, ali je hvataju Božovićevi ljudi. Saznaje da joj je Viktor Kolar staratelj. On ju je doveo u bolnicu da bi se upoznala sa Sašom, a sve pod budnim okom dr Ugrešića.

Ona, ipak, nekako uspeva da pobegne iz bolnice. Uz pomoć Štrbca, koji se iznenada pojavljuje i odvodi je sa sobom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Nina Janković ODUŠEVILA SVE fotkom iz PORODILIŠTA! Pogledajte kako izgleda NINA posle porođaja! (FOTO)

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 15. maja, na programu je 7. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Žaklina i Vid će biti ZAJEDNO! Ali ona NE ZNA da je to VELIKA BRUNEROVA ZAMKA! Evo i KAKO!

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: Gledamo je kao Mašu Kolar u JEDINOM IZLAZU, a OTKRIJTE gde će još igrati MILENA PREDIĆ

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (7. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement