Connect with us

Top Story

TOP 5 razloga zbog kojih NE SMETE propustiti 16. epizodu serije OKRUŽEN MRTVIMA! SIGURNA PROPAST večeras na FOX od 22.55!

Published

on

Da li vam se neka serija dopada ili ne, stav je ličnog ukusa i izbora. I u to ne treba ni sumnjati, a ni dirati. Ali kada je reč o fenomenima i uspehu koji su određene serije postigle poslednjih decenija, to su su opšta mesta i, takođe, činjenice o kojima nije vredno raspravljati. Upravo jedan od tih kapitalnih projekata koji je obeležio deceniju za nama jeste i serija Roberta Kirkmana „Okružen mrtvima“, čija nas 16. epizoda „Sigurna propast“ očekuje večeras na kanalu FOX od 22.55.

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Ono što treba odmah razjasniti jeste to da je reč o nekadašnjem velikom finalu 10. sezone koje je u međuvremenu preinačeno u uvod produženog desetog ciklusa čijih nas šest dodatnih epizoda očekuje tokom 2021. Poslednja 11. sezona zakazana je za redovan oktobarski termin naredne godine, nakon čega ćemo se i oprostiti od kultne postapokaliptične TV sage. Taj oproštaj, međutim, neće biti poslednje zbogom „Okružen mrtvima“ univerzumu, jer kao što je poznato – slede novi spinofovi i filmovi zahvaljujući kojima će uz hodače, Šaptače i preživele provesti barem još jednu deceniju.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Ekipa Film i TV portala imala je priliku da ekskluzivno i pretpremijerno pogleda 16. epizodu pod nazivom „Sigurna propast“ i podeli sa vama prve utiske. Kako spadamo u one čiji je ukus teško zadovoljiti, a i u kasnim večernjim satima održati pažnju, činjenica da smo „Sigurnu propast“ pogledali u dahu, već vam je dovoljna preporuka da ono što nas večeras očekuje – ne smete propustiti.

Pročitajte još ŠOK! Sofija završila U ZATVORU! Da li ju je ADA konačno smestila IZA REŠETAKA?

https://www.youtube.com/watch?v=a7e8V3WX9_8

Zbog toga vam donosimo 5 stvari koje su nas oduševile u 16. epizodi serije OKRUŽEN MRTVIMA.

1. Sveukupan utisak je ODLIČAN.

Mada ima onih koji smatraju da je popularni serijal, posle šeste sezone skrenuo sa kursa, ono što smo videli u „Sigurnoj propasti“ deluje kao premijerna epizoda bilo koje serije koja tek počinje sa emitovanjem. Da li zbog toga što smo se „Okruženog mrtvima“ pošteno uželeli čekajući pola godine na povratak, ili zbog evidentno visokog kvaliteta produkcije „Sigurna propast“ opravdala je sva očekivanja. Na stranu da stavimo sve neočekivane smrti i šokove koje ćete imati priliku da vidite večeras od 22.55, „Okružen mrtvima“ je dokazao zbog čega je trenutno najveći planetarni hit. A evo i zbog čega.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

2. Vrhunska gluma

Serije, često, i nisu odrednica gde se očekuju vrhunske glumačke performanse. Ipak, delom zahvaljujući odličnoj režiji, a mnogo većim delom sjajnoj glumačkoj postavi, ova epizoda pokazala je da „Okružen mrtvima“ osim spektakla nudi i odlično iskustvo za sve ljubitelje dobre glume. Svaka emocija, strah, neizvesnost sežu do samih kostiju gledalaca. Za najvernije fanove sledi upozorenje da ih očekuju neka velika emotivna iznenađenja, pa na vreme pripremite nerve. Biće napeto.

Pročitajte još SANDRA BUGARSKI otkrila koju glumicu doživljava kao SESTRU

3. Tenzija

Nova epizoda serije „Okružen mrtvima“ jedna je od najvećih prekretnica u dosadašnjem toku radnje, zbog čega i ne čudi da se tenzija može seći nožem već od prvog minuta, pa do same završnice. na kraju, kada mislite da je sve prošlo, sledi iznenađenje od koje će vam zastati dah. Potpuno novi list u „Okružen mrtvima“ sagi. Dovoljan da i mi, koji nismo najveći fanovi hit serijala, postanemo verni gledaoci.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – HIT! Porodila se NADA? Strahinja objavio sliku sa BEBOM! (FOTO)

4. Produkcija

Gledajući „Sigurnu propast“ postalo nam je jasno zbog čega je „Okružen mrtvima“ planetarni hit i to sa punim pravom. Pođete li od broja statista (spojler) unajmljenih za epohalnu scenu horde zombija koja je naše junake saterala u ćošak, a kojih je doslovno na desetine hiljada, preko fenomenalnih panoramskih kadrova do činjenice da je veliki deo epizode sniman u preskupom eksterijeru, „Okružen mrtvima“, što bi se reklo u našem žargonu „šije po ušima“, a ima i još jedan drugi malo nepristojniji, ali verodostojniji izraz koji se sa punim pravom može upotrebiti za utisak koji „Sigurna propast“ ostavlja na gledaoca.

Pročitajte još TOP 12 činjenica koje NISTE ZNALI o MILOŠU BIKOVIĆU! Njegova ocena iz VLADANJA u OSNOVNOJ školi će vas ŠOKIRATI!

5. Preokreti koji ostavljaju bez teksta

Nećemo mnogo spojlovati i kvariti utisak,ali tako je. večeras vas očekuju jedna velika smrt, jedan veliki povratak, otkriće koje će preokrenuti čitav tok radnje serije, a ono što je za nas bio najveći utisak jeste – osećaj nade. Posle godina borbi, „Sigurna propast“  na male ekrane i u svet „Okruženog mrtvima“ doneće konačan mir. Nadu da sigurna budućnost ipak postoji.

Foto Promo

Advertisement