Connect with us

Preporuke

Emisija dana – utorak, 21. april: UPITNIK (RTS 1, 20.15)

Published

on

I ovog utorka gledamo vanredno izdanje emisije “Upitnik” (RTS 1, 20.15), autorke i voditeljke Olivere Jovićević. Završen je najduži policijski čas od uvođenja mera za suzbijanje virusa Covid-19 i počinju promene, u skladu sa procenama stručnjaka da se situacija u vezi sa virusom korona polako smiruje.

PROČITAJ JOŠ: OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

Vlada postepeno ublažava ograničenja kretanja, a prva mera biće skraćenje policijskog časa za sat vremena. Penzioneri će moći u šetnju: tri puta nedeljno po pola sata i to utorkom, petkom i nedeljom, od 18 časova do 01 posle ponoći. Otvoriće se zanatske radnje, svi koji rade na otvorenom počinju da rade. Frizerski saloni, saloni lepote i teretane radiće od 27. aprila, a kafići i restorani se otvaraju između 3. i 10. maja.

PROČITAJ JOŠ: VUK KOSTIĆ o ulozi u seriji JUŽNI VETAR: Obožavam SPARTU! Napravili smo NEGATIVCE ZA LEKTIRU!

Od 4. maja bi trebalo da bude ponovo uspostavljen međugradski saobraćaj, a potom se očekuje i otvaranje tržnih i turističkih centara, hotela, banja. Saznaćete kako je i u drugim zemljama Evrope. O aktuelnoj situacijii govore epidemiolozi, lekari i drugi relevantni stručnjaci, kao i gosti iz Evrope.

Foto Promo

Advertisement