Connect with us

TV

Evo kako je Bjela snimao TAJKUNA u LEDENOM bazenu!

Published

on

Glavnog lika popularne TV serije Tajkun, Vladana Simonovića koga tumači Dragan Bjelogrlić, često viđamo u flešbek kadrovima pod vodom. Snimanje ovakvih scena uvek je veliki izazov za celu ekipu, pa je tako bio slučaj i sa Tajkunom.

Pročitaj još Dobro došli u MOJOFF – najveći sprski online bioskop! Evo kako da gledate najnovije filmove i po kojoj CENI!

Scene pod vodom su snimane čak punih 12 sati, i to u periodu kada je temperatura vode bila skoro 5 stepeni ispod regularne.

Bjelogrlić je sve scene snimao bez dublera, uz pomoć profesionalnih ronilaca koji su mu zbog velikog broja kadrova pod vodom dodavali boce sa kiseonikom!

Pročitaj još U novoj romantičnoj komediji RTS-a KALJAVE GUME igraju zvezde američkih hit serija TVIN PIKS i PORODICA SOPRANO! (VIDEO)

Iako se to ne vidi kroz epizode, tokom snimanja ovakvih scena, u bazenu su uz Bjelogrlića bili i direktor fotografije Radan Popović, kao i njegovi asistenti, a korišćena je posebna oprema za podvodna snimanja!

TV serija Tajkun svake nedelje obara rekorde gledanosti kako na kanalu Superstar TV, tako i na RTS, a do kraja emitovanja ostalo je još četiri nedelje u kojima ćemo otkriti ko stoji iza zavere usmerene ka Tajkunu.

Pročitaj još FILMITV.RS EKSKLUZIVNO saznaje: NETFLIX hoće JUŽNI VETAR! Pregovori U TOKU!

Pored Bjelogrlića, u nastavku ćemo i dalje pratiti razvoj likova koje tumače BranislavTrifunović, Hana Selimović, Tihana Lazović, Vuk Jovanović i drugi.

Foto RTS

Advertisement