Connect with us

FILM

Dobro došli u MOJOFF – najveći sprski online bioskop! Evo kako da gledate najnovije filmove i po kojoj CENI!

Published

on

Ljubitelji filmova će najnovija ostvarenja iz sveta kinematografije pravo sa bioskopskog platna moći da pogledaju u udobnosti svog doma na MOJ OFF platformi, kao i filmove koji su upravo završili svoje bioskopsko prikazivanje ili uopšte nisu našli svoje mesto na repertoaru.

Osluškujući potrebe ljubitelja filmova, organizatori su osmislili da novonastali online bioskop živi i radi po sistemu i konceptu pravih bioskopa.

Poput odlaska u bioskop, za filmove će postojati dnevna karta, koju će gledaoci moći da kupe online, kao i na blagajnama bioskopa.

Samim tim, za sve verne posetioce bioskopa, važiće i Lojaliti program.

Pročitajte još Milica Milša za FILM i TV otkriva sve tajne ADE KANAČKI: IGRA SUDBINE u nastavku donosi preokrete od kojih će vam SRCE STATI!

Naime, Porodične, Teen, Film klub i Senior kartice kojima se obezbeđuju popusti u pravom bioskopu, i u „virtuelnom online bioskopu“ će svakom njenom vlasniku na MOJ OFF obezbediti određene povoljnosti.

Članovi lojaliti kluba u svom online bioskopu imaće popust za svaki film na MOJ OFF platformi, ali će svako imati pristup i bazi od 12 eksluzivnih filmova koje će besplatno moći da pogledaju svakog meseca.

Pročitajte još HIT! Stiže film o ĐOGANI FANTASTIKO imperiji! Đole piše scenario i VODI NAS NA MARS!

Posebnu privilegiju ostvariće prilikom i za vreme Onlajn filmskog festivala kada će sve filmove moći da gledaju potpuno besplatno.

Zahvaljujući prvom Online filmskom festivalu MOJ OFF, u saradnji sa Kombank Dvoranom, Multipleksom CineGrand i Bioskopom Vilin Grad, sada je dostupan izbor najnovijih filmova koji mogu da se pogledaju jednim klikom gde god u Srbiji i regionu.

Pročitajte još Gaga Antonijević – tvorac krimića “Državni službenik” i “Ubice mog oca”: Snimiću prvu srpsku seriju o vampirima!

Direktor Kombank Dvorane Igor Stanković poručuje da odlazak u bioskop i druga kulturno – umetnička, zabavna mesta „treba da postanu svetilišta i ujedno čistilišta, ka boljem i humanijem životu kome moramo kao društvo da težimo“.

– Najteži trenuci od kada postoji svet su nas povezivali u zajedništvo, sam trenutak tajne večere pre više od dve hiljade godina je trenutak zajedništva. Socijalizacija kao kategorija neophodnosti je neizbrisiva iz našeg koda i tradicije, to je neotuđivi deo našeg bića. Bioskop nam je preko potreban, socijalizacija nakon samoizolacije je nešto što će nam biti potrebno jednako kao što je to danas ostajanja kod kuće – poručuje Stanković.

Pročitajte još PLANINA BROUKBEK: Džejk Džilenhol konačno otkrio ZAŠTO je HIT LEDŽER odbio da vodi OSKAR 2006 – Za njega je Broukbek bio priča o LJUBAVI

Foto Promo

Advertisement