Connect with us

Top Story

Tajkun epizoda 7 – EVO ŠTA NAS OČEKUJE! Vladan KONAČNO otkriva KO mu radi o glavi! I to nije ON, nego ONA!

Published

on

Poslednji kadrovi 6. epizode serije “Tajkun” bili su više nego šokantni. Svi smo videli kako je završila bivša ljubavnica javne tužiteljke Jovane Nestorović, ali i čije ime se prikazalo na ekranu Stefaninog mobilnog telefona kada je trenutak nakon što je udarila glavom o ivicu stola telefon pozvonio.

Pročitaj još Aleksandar BERČEK je oduševio publiku kao CRVENI u seriji JUŽNI VETAR, ali malo je falilo da NE IGRA ovu ulogu! SAZNAJ ZAŠTO!

Spremite se, jer u nastavku lude vožnje zvane “Tajkunepizoda 7 saznajemo kakvu ulogu će u raspletu cele situacije odigrati Vladanov telohranitelj Balša. A verovali ili ne – biće to PRILIČNO IZNENAĐENJE!

Za sve koji nisu pratili sinoćnju epizodu serije “Tajkun” na kanalu “Superstar”, i ne žele da saznaju šta nas očekuje u novoj epizodi koju ćemo gledati na RTS 1, sledi upozorenje na SPOJLERE (okrenite se i ne čitajte), a svi ostali – uživajte.

Pročitaj još OTKRIVAMO! Ko je PANČETA iz serije IGRA SUDBINE i ZAŠTO je do sada NISMO gledali u TV serijama!

Naime, kada zazvoni Stefanin telefon i Jovana vidi da je zove Balša, ona se javlja na poziv i objašnjava mu usplahireno šta se dogodilo. On je umiruje i odlučuje da reši stvar i tako tužiteljku – uhvati u šaku. Međutim, kada odveze telo Stefane do reke, malo pre nego što će je se otarasiti, ona počne da se mrda. Stefana je još živa! To Balši ne predstavlja problem, uzima lopatu i postara se za to da umiri jadnicu – zauvek.

Vladan od Balše dobija informaciju da je njegov problem sa tužilaštvom rešen, ali mu ne otkriva kako je u tome uspeo. Međutim, za razliku od Simonovića, inspektor Nikola mnogo je radoznaliji i zanima ga zašto je slučaj Tajkuna odjednom obustavljen.

Pročitaj još ŠTA gledati posle JUŽNOG VETRA? TOP 7 domaćih serija kao ZAMENA za SERIJU GODINE! Plus REPRIZE

Kako od Jovane ne dobija nikakve informacije poziva Kseniju i preti joj da mu kaže sve što zna. Jedina informacija koju pod pritiskom uspeva da izvuče od nje jeste to da Vladan za sve krivi Dušana Mirčeva. Međutim, Vladan samo par sekundi ranije pre Nikole uspeva da stigne do Mirčeva, ali kao odgovor na njegovu pretnju dobiće nešto što će ga ŠOKIRATI!

Mirčev ustaje iz kolica i naređuje svom čoveku da ubije Vladana.

Nikola u poslednjem trenutku ulazi u halu u kojoj su se nalazili i spasava Vladana, ali odjednom se začuje PUCANJ. Pored mrtvog Mirčeva vidimo starog ubicu koji je očigledno – obavio svoj zadatak. Tada Vladan shvata da je Vera ta koja mu radi o glavi! A Balša će uskoro raditi o njenoj. Kako – saznaćete u večerašnjoj epizodi serije TAJKUN.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

Foto TAJKUN

Advertisement