Connect with us

FILM

OTKRIVAMO Hoće li MARAŠ napustiti KRIMINAL u nastavku filma i serije JUŽNI VETAR?

Published

on

Nije dugo trebalo Petru Marašu, junaku filma i serije Južni vetar kog prema zamisli reditelja i scenariste Miloša Avramovića, glumi trenutno verovatno najpopularniji domaći glumac Miloš Biković, da očara srca obožavaoca širom Balkana. Sasvim razumljivo jer se loši momci uvek lako vole, što je, kako Miloš Biković kaže – veliko upozorenje za sve nas.

Pročitaj još HIT! Ljubomir Bandović otkriva SVE o svom liku iz serije JUŽNI VETAR – Evo ZAŠTO je VAJO morao da UMRE!

Maraš je veoma kompleksan junak koji ima devijaciju nagona za dominacijom. On je adrenalinski zavisnik i u njegovom karakteru imate izražen začetak jedne jedne psihopatske crte. Jednog opasnog ludila u najavi. Maraš je veoma inteligentan, lukav i promoćuran, ali te svoje vrline on je upotrebio za zlo. Ono što je veoma alarmantno jeste ta identifikacija publike sa njim. Jedan takav lik je junak na Balkanu. Ali pogrešno je shvatiti da smo mi stvorili Maraša. Mi smo u “Južnom vetru” kroz njega samo ukazali na veliki problem koji postoji u našem društvu – smatra Biković, dodajući da je “Južni vetar” slika naše realnosti i da je zbog toga postigao toliki uspeh.

Pročitaj još Glumica Tihana Lazović (TAJKUN) otkriva sve Ksenijine MRAČNE TAJNE – ONA nije DOBRA DEVOJKA!

Govoreći o nastavku filma i serije “Južni vetarMiloš Biković osvrnuo se i na Maraševu budućnost, i to hoće li njegov junak napustiti svet kriminala.

milos-bikovic-juzni-vetar

Pročitaj još ISTINE I LAŽI četvrta sezona – Da li su vam nedostajali? EVO kad nas očekuju nove epizode!

– To je pitanje koje je cena ulaska u taj svet. Stvarajući univerzum “Južnog vetra” i razmišljajući o liku Petra Maraša, hteli smo da stvorimo taj efekat “namagnetisanosti”. Što ga više privlači kriminal, i što dublje ulazi u njega, za Maraša je sve teže da iz njega izađe. Jer u kriminal ne može malo da se uđe. On možda i hoće da pobegne od svega, ali sa svakim novim korakom sve je psihički izopačeniji, menja se i mora više da se bori da bi iz kriminala izašao. Kako ja to vidim, Maraš iz kriminala može da izađe samo na dva načina. Ili potpuno promenjen, kako neko koga nikada nismo upoznali. Potpuno drugačija osoba. Ili u kovčegu. Nema trećeg načina da se napusti taj svet – poručuje Biković. Pročitaj još IGRA SUDBINE – Sve ih OBOŽAVAMO, ali KO vam je OMILJENI LIK iz serije? Da li je VAŠ favorit na našoj LISTI?

Foto Promo

Advertisement