Connect with us

FILM

JUŽNI VETAR 2 Šta nas očekuje u nastavku serije i filma: ŠOK! Sofija ulazi u KRIMINAL!

Published

on

Peti je dan maja, polovina godine se bliži, vanredno stanje ukida se za nekoliko dana, a to znači da se lagano, ali sigurno stvaraju svi uslovi da se uskoro počne sa radom na filmu „Južni vetar 2“.

Pročitaj još OTKRIVAMO Hoće li Dragan BJELOGRLIĆ i u drugoj sezoni serije biti TAJKUN?

Kako je to reditelj  scenarista filma i serije Miloš Avramović već ranije najavio, scenario za nastavak je već dobio „prvu ruku“, a uz sve novitete kojima nas je do sada počastio, a koje možemo očekivati u drugom delu, sada je na javnost izašao još jedan. Neočekivano i potpuno šokantno, ali to nas kod „Južnog vetra“ nikad ne iznenađuje! A o čemu je reč?

Pročitaj još Miodrag Radonjić otkriva ZAŠTO voli BAĆU i koja mu je OMILJENA scena iz filma i serije JUŽNI VETAR!

Naime, kao što znamo, u drugom delu, nakon što je u prvom ciklusu serije eliminisao Vaja Đurašinovića (Ljubomir Bandović) i Dimitra (Hristo Šopov), Maraš (Miloš Biković) grabi put ka tronu beogradskog, ali i regionalnog podzemlja. Naravno, sve to uz blagoslov Cara (Miki Manojlović). Na tom putu, a to je ono čime će se baviti nastavak filma i što će biti osnova druge sezone serije, Maraševa „glava“ brzo će se naći na vetrometini tuđih interesa. On će biti suočen sa istim rizicima kojima su bili izloženi njegovi prethodnici, što je, očigledno, cena krune.

Pročitaj još TOP 25 Nove domaće serije i nove sezone serija koje smo OBOŽAVALI!

– U filmu „Južni vetar 2“ fokus će biti na novom šefu srpske mafije i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom. U porodici Maraš doći će do eskalacije ozbiljnih problema, zbog čega će Petrov brat Nenad (Luka Grbić) morati da se iz Amerike vrati u Srbiju. Odnos između braće biće posebno zanimljiv – poručio je reditelj filma i serije Miloš Avramović, dodavši da će ovog puta njegov glavni junak imati veliku podršku supruge Sofije koju glumi Jovana Stoiljković.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

– Ona se uvek grozila Maraševog posla, smatrala ga je prljavim i želela je da sebe, Petra i njihovog sina skloni što dalje od mafije i svega što takav život nosi. Međutim, u nastavku vidimo kako bogatstvo i moć menjaju Sofiju. Polakomila se na novac i na to što postaje prva dama srpskog podzemlja, i počinje sve više da ulazi u kriminal i da podržava muža. Glavni akcenat biće na tome da prikažemo kako Maraš pokušava da održi ravnotežu između porodičnog i „profesionalnog“ života – zaključuje Avramović, ističući da će snimanja serije početi u martu sledeće godine.

Foto Promo

Advertisement