Connect with us

Featured

PREŽIVETI BEOGRAD epizoda 32 – 16. maj u 22h na TV Pink: RUŽICA je ubeđena da je DAMIR pravi muškarac za nju!

Published

on

Saznajte šta vas očekuje u 32. epizodi serije “Preživeti Beograd”, koja je na programu TV Pink u subotu, 16. maja, od 22.00.

Nevena (Tamara Šustić) i dalje izbegava da prizna Siniši (Mateja Popović) da nosi njegovo dete. Strepi kako bi on prihvatio tu činjenicu i suočavanje sa istinom.

PROČITAJTE JOŠ: SMEH DO SUZA! Miloš Biković majku svoje devojke Aglaje Tarasove upoznao U KREVETU! A evo i kako…

Ružica (Nina Nešković) ne uspeva da sakrije svoje uzbuđenje zbog Damira. I pored toga što joj je priznao da ima sina, što bi inače trebalo da predstavlja prepreku za vezu, ona u njemu vidi nešto više od običnog udvarača. Džoni (Stefan Vukić) će pokušati da je upozori da Damir nije momak za nju. Da li je u pitanju ljubomora ili se nešto dublje u tome krije?

Marina (Bojana Stojković) uporno pokušava da shvati kako funkcioniše posao u klubu u kom radi kao hostesa. Traži objašnjenje zašto je nedovoljno plaćena. Uskoro će saznati šta je po sredi i istina joj neće prijati.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Balkan ekspres 3: Zašto nije snimljen treći deo legendarnog filma! (VIDEO)

Danijelino stanje se komplikuje. Ona i Gagi (Igor Đorđević) odlučuju da je vreme da se vrate u Beograd.

Kokiju (Lazar Nikolić) će jedan slučajni susret promeniti život. Devojka sa kojom je proveo detinjstvo i koja mu je bila prva ljubav, pojaviće se iznenada usred Beograda.

Foto Promo

Advertisement