Connect with us

TV

BESA epizoda 3, utorak 19. maj, PRVA od 21.50 – Dardanova ponuda NE MOŽE da se ODBIJE!

Published

on

U 3. epizodi serije “Besa”, koja je na programu u utorak, 19. maja, od 21.50 na TV Prva, Uroš dobija od Dardana ponudu koju ne može da odbije.

Uroš (Radivoje Raša Bukvić) vraća se u Beograd gde ga čekaju veliki finansijski problemi u koje je zapala njegova firma. Dardan (Arben Bajraktaraj) se u Ulcinju suočava sa tendencioznim novinskim člankom o Besijaninoj sahrani koji je napisao Anđelo Dini (Boris Kobal). Odlučuje da se ponovo sretne sa Urošem u Beogradu i iznese mu ponudu koju neće moći da odbije.

PROČITAJTE JOŠ: Srpske serije “Državni službenik”, “Nek` ide život” i “Dug moru” OSVAJAJU Hrvatsku!

Nakon pronalska još jednog leša na ulcinjskoj plaži, inspektor Petrit Koci (Miloš Timotijević) izdaje nalog za Hašimovo (Mensur Safhiu) privođenje. Incident koji će se dogoditi na Hašimovom saslušanju otkriće tajnu Petritove opsednutosti klanom Beriša.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan ĐORĐEVIĆ, ubica iz serije TAJKUN OTKRIVA: U Valjevu postoji BAKICA koja se svako veče ZAKLJUČA u 7.45 da je ne ščepa moj GRBAVI!

Dok Teuta (Gresa Palaska) moli Dardana da prekine sa svojim poslovima, jer im je smrt ćerke božija opomena, njen brat Agim (Sebastijan Kavaca) nagoveštava preuzimanje udela u privatizaciji najvećeg skijaškog kompleksa na Balkanu.

Serija Besa, 3. epizoda

Ponuda koju Uroš nije mogao da odbije Dardanu odvodi ga u posetu čoveku koga nije verovao da će ikada ponovo sresti.

Foto Prva

Advertisement