Connect with us

TV

Ivan ĐORĐEVIĆ, ubica iz serije TAJKUN OTKRIVA: U Valjevu postoji BAKICA koja se svako veče ZAKLJUČA u 7.45 da je ne ščepa moj GRBAVI!

Published

on

Glumac Ivan Đorđević, koji je u seriji TAJKUN maestralno dočarao lik misterioznog i sablasnog ubice, a koji je tokom 10 epizoda prve sezone bio čovek sa 1.000 lica i nadimaka – Zoro, Zoran, Džudi, Grbavi… prema mišljenju publike uz njegovog „partnera u zločinu“, glumca Marka Baćovića (Balša), za svoju rolu zaslužio je OSKARA.

Pročitaj još IGRA SUDBINE – Sve ih OBOŽAVAMO, ali KO vam je OMILJENI LIK iz serije? Da li je VAŠ favorit na našoj LISTI?

Ova nagrada, nažalost, ne dodeljuje se u kategoriji TV serija, a kako je to i sam glumac primetio, nema više ni Oskara popularnosti, pa mu je nagrada publike „dodeljenja“ u komentarima publike – najveće priznanje koje je dobio.

Pročitaj još ISTINE I LAŽI četvrta sezona – Da li su vam nedostajali? EVO kad nas očekuju nove epizode!

– Za glumca je verovatno najveća čast kada mu kažu da ga nisu prepoznali u ulozi koju je glumio, a meni se dogodilo upravo to. Dobio sam brojne poruke da me gledaoci jednostavno nisu prepoznali kao Zoroa ili kako god da su me zvali. To znači da sam ulazeći u ovaj lik, kroz brojne tehnike i metode uspeo da poništim sebe i iz temelja stvorim jedan tako specifačan lik o kom se tako malo saznalo tokom čitavog serijala, a koji je odigrao jednu tako važnu funkciju u seriji – poručuje Đorđević, priznajući da mu ne smeta što publika njegov lik raznim nadimcima.

Pročitaj još Glumica ALISON TOLMAN otkriva SVE pikanterije serije OTKRIVANJE (FOX): Ponovo sam ŠERIF! FARGO me prati u stopu…

– Najređe sam Zoro, a najčešće Džudi. Zovu me i Grbavi, a sve je to uzrokovano tom famom koja okružuje moj lik. Niko ne zna ko sam u seriji. Postoji mnogo teorija fanova koji pokušavaju da dokuče ko je u stvari Zoro, ali i šta će se dogoditi sa mnom u nastavku seriji. Hoću li preživeti? Hoću li imati neku tešku fizičku manu, obeležje, i pretvoriti se u krvavog osvetnika? Odmah da razjasnimo – to se neće dogoditi. Zoro je umro i nema dalje. A kada je reč o teorijama o tome odakle sam potekao, da li sam Verin i Balšin sin, ta pitanja će za sada ostati otvorena“ – poručuje glumac Ivan Đorđević.

Pročitaj još ŠTA gledati posle JUŽNOG VETRA? TOP 7 domaćih serija kao ZAMENA za SERIJU GODINE! Plus REPRIZE

On je za kraj ispričao još jednu zanimljivu anegdotu koju je saznao od gledateljke iz Valjeva koja mu je otkrila da u ovom gradu postoji bakica, a to je njena komšinica, koja se svake večeri u 7.45 zaključava u kuću „da je ne bi ščepao Grbavi“.

Foto Promo

Advertisement