Connect with us

Top Story

Marko Baćović, BALŠA iz serije TAJKUN – Nije mi bilo teško da VLADANU zabijem NOŽ U LEĐA!

Published

on

Jedno veliko finale serije TAJKUN, ono premijerno na kanalu Superstar TV koje smo pogledali na Superstar TV 17. maja u 21.00, za nama je, a u ponedeljak 18. maja očekuje nas repriza premijere na RTS 1 od 20.00 da još jednom obnovimo gradivo ili da nadoknadimo sve ono što smo propustili dan ranije.

Pročitaj još TOP 25 Nove domaće serije i nove sezone serija koje smo OBOŽAVALI!

Jedan od glumaca čija je rola pritajenog negativca obeležila svih 10 epizoda serije TAJKUN jeste Marko Baćović, čiji nas je Balša držao u neizvesnosti do samog kraja. Na pitanje da li je zadovoljan kako se snašao u svojoj misiji prikrivanja neprijateljstva prema Vladanu Simonoviću, al ii da li mu je bilo teško da Tajkunu zabija nož u leđa, Baćović odgovara da mu ovaj lik nije pao nimalo teško.

Pročitaj još Pitali smo VAS: Može li neka serije da zameni JUŽNI VETAR? I evo ŠTA ste nam ODGOVORILI! PS. Na kraju teksta VAS čeka NOVO PITANJE!

„Bilo je uzbudljivo i zanimljivo. Uloga Balše je bio jedan lep izazov koji sam dugo iščekivao. Te surove scene otkrivaju kakve monstrume može da izrodi stanje svesti u društvu koje je okrenuto samo bespoštednoj borbi za novac i moć, u kome su svi moralni obziri i odnosi među ljudima na velikom iskušenju, gde svako sumnja u svakog, i u kome se gubi svako poštovanje za čoveka pa i za njegov život. Malo me je hvatala jeza na snimanju ubistava. I to se vidi. Nisam hteo ni da lik kojeg igram uspe baš lako da sakrije tu jezu, jer time što je čovek a ne neki ludak, daje još jednu dimenziju toj monstruoznosti“, rekao je za Mondo čuveni Balša, otkrivši da se čak i povredio tokom snimanja jedne od tih jezivih scena.

Pročitaj još HIT! Ljubomir Bandović otkriva SVE o svom liku iz serije JUŽNI VETAR – Evo ZAŠTO je VAJO morao da UMRE!

„Isekao sam se. Šipka kojom je trebalo da udarim Stefanu je imala neke oštre žljebove, pa sam se isekao. Išao sam posle snimanja da primim tetanus“.

Marko Baćović je odmah po čitanju scenarija znao „ko je Balša„, ali je rešio da sve svoje prijatelje drži u neznanju.

„Reditelj Miša Terzić je želeo da sakrivamo što duže pravu prirodu Balše, zato je i izabrao baš mene. Ipak tu i tamo smo morali da naznačimo nešto od toga, da taj preokret ne bude baš neverovatan. I to smo pažljivo gradili. Naravno da nikome nisam hteo da otkrivam jer bih im pokvario doživljaj. Đorđe Milosavljević je jako vešto napisao sva ta razna razotkrivanja i preokrete, koji čine seriju tako napetom.”, poručuje Baćović, ističući da mu izolacija zbog korona virusa nije palo teško, ali da mu je nedostajalo pozorište, snimanje i druženje s kolegama.

Pročitaj još VUK KOSTIĆ otkriva KOJI MU JE LIK DRAŽI – Jakovljević (Ubice mog oca) ili Sparta (Južni vetar)! Pogađate?

Foto Promo

Advertisement