Connect with us

TV

TAJKUN 10. epizoda! Otkrivamo SVE o velikom FINALU serije TAJKUN! Spremite se za SMRT koja će vas SLEDITI!

Published

on

Poslednja epizoda serije TAJKUN koju gledamo 18. maja od 20.00 na RTS 1 donosi nam mnogo uzbuđenja i ispunjava sva očekivanja koja smo imali u prethodnih 9 epizoda. Dobićemo odgovore na ključna pitanja – ko radi Tajkunu o glavi, ko će preživeti, a ko neće, i naravno, ono najvažnije “Da li ćemo Dragan Bjelogrlića gledati u drugoj sezoni serije”. Za sve one koji seriju nisu pogledali u premijernom terminu na kanalu Superstar TV 17. maja od 21.00 sledi upozorenje jer tekst otkriva apsolutno SVE o poslednjoj epizodi prve sezone serije TAJKUN.

Ako ste mislili da će ekipa serije odložiti napetu scenu do kraja, varali ste se – jer nakon haosa s početka finalne epizode, ostaće dovoljno drame za kraj!

Pročitaj još STEFAN KONARSKE, junak serije PODMORNICA o nastavku serijala koji kritika OBOŽAVA i životu POSLE KORONE – verujem da nas čeka BOLJI SVET!

Na početku saznajemo razlog zbog kojeg se Balša okrenuo protiv Vladana i njegovih, sada pokojnih saradnika i prijatelja: „Nisam ja godinama gradio Sigmu da je vi uništite“, govori besni Balša Vladanu, dok Ksenija hvata trenutak njihove nepažnje, grabi otvarač za flaše i ubada Zoroa u lice! Iako je ozbiljno povređen Zoro ne odustaje, već davi Kseniju, a u tom trenutku Balša puca u Vladana.

Borba traje sve do trenutka dok ne čujemo da je pištolj opalio i ne vidimo ranjenog Balšu na podu. Simonović se okreće ka Zorou koji i dalje davi Kseniju i ubija ga!

U sledećoj sceni saznajemo da je Balša preživeo… odvozi se do tužiteljke Jovane Nestorović i govori joj da zove policiju i sredi Vladana: „Ubio je Ilića, Kerkeza, Mirčeva, a sada je pokušao i mene!“, viče Balša ne znajući da je samo pet minuta pre toga Jovana pozvala inspektora Nikolu da dođe kod nje. Nikola stiže dok je Jovana s Balšom u kolima – ona ga vidi i istrčava uplakana, nakon čega iz kola izlazi i ranjeni Balša i vadi pištolj! Nikola je bio brži. I Balša je mrtav.

Pročitaj još HIT! U Južnom vetru 2 BAĆA konačno dobija SRPČIĆE!

Bojan je iz cele ove nesreće izvukao živu glavu. I dalje ga interesuje samo jedno, da li je Vladan njegov pravi otac.

Par dana nakon stravičnih događaja u njegovom domu i završene istrage policije u kojoj je utvrđeno da nije kriv, Simonović mu govori da je on oduvek bio njegov sin. Da ga voli i da to nije znao da pokaže. Potom mu daje otkaz.

„Isplatiću ti sve deonice Sigme, Vera ti je ostavila sve što je imala. Ti si dobar, nisi za ovo. Dugujem ti nešto što je trebalo davno da ti dam“, govori Vladan uplakanom Bojanu i vadi parče papira na kojem je napisan broj. Broj njegove majke.

Bojan poziva broj, javlja se ženski glas koji  na pomen prezimena Simonović kaže „nemojte više da me zovete“. Potom se nalazi sa Cigom koji nakon kraće rasprave s Bojanom koji bi da ide u Berlin ubija još jednog Simonovićevog saradnika. Za to vreme Sara preporučuje upravo „Ostojinog malog Zvezdana“ da mu bude desna ruka. „Kao Balša što je bio. Ja ću ga kontrolisati“. Vladan pristaje.

Pročitaj još HIT! Serija PORODICA počinje sa snimanjima! Mirjana Karanović kao MIRA MARKOVIĆ, a evo ko će biti SLOBA!

Sada kada su ubice mrtve, Sigma uzela Dunav i građevinsko zemljište, Vladan se nalazi s prijateljem lekarom koji ga pregleda i govori da je zdrav kao dren. „A, kako si ti?“, pita ga Vladan. „Dve bivše žene, jedna sadašnja, petoro dece… kako sam…“, odgovara on, a Vladan kaže „Lepo je imati petoro dece. I znati da su tvoja“. Tada priznaje da Bojan nije njegov biološki sin.

Nakon svega što je naš junak preživeo, ostao je samo još jedan nedovršeni posao. Ksenija.

Nalazi se s njom. Ona mu vraća dokumenta koja je trebalo da preda Mišiću za slobodu svog brata i moli ga da joj oprosti. Prašta, ali je i napušta. „Tebe neće ubiti ološ oko tebe. Ubiće te samoća“, govori mu Ksenija. Ni ne znajući koliko je u pravu…

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Đorđe Milosavljević OTKRIVA za FILM i TV sve o novoj seriji KALKANSKI KRUGOVI i dodaje: Snimaće se druga sezona serije TAJKUN!

Vladan sedi sam i pije. Jednu za drugom. U trenutku kada pomisli da je dosta pokušava da ustane, ali teško. Gleda ruku – koči se. Tetura se,ali uspeva da se dočepa ulice i udahne duboko. Odjednom vidimo grč na licu, ruke na grudima i Vladana Simonovića kako pada!

Foto Promo

Advertisement