Naslovna Preporuke Emisija dana - utorak, 2. jun: Ami G Show (Pink, 22.30)

Emisija dana – utorak, 2. jun: Ami G Show (Pink, 22.30)

I ovog utorka od 22.30 očekuje vas najbolja zabava u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji “Ami G Show”. U studio kod Ognjena Amidžića stiže aktuelna ekipa – glumci serije “Crveni mesecIvana Dudić, Nina Grahovac, Mihajlo Jovanović i Slaviša Čurović, influenserka Anna Lazarević i srpski odbojkaš i reprezentativac Aleksandar Atanasijević.

Posle više od dva meseca pauze, protekle nedelje je zvanično nastavljeno snimanje istorijskog spektakla Crveni mesec koji je osvojio gledaoce širom Balkana. Priča o nemogućoj ljubavi između srpskog oficira Nikole Stanimirovića i ćerke austrijskog vojnog atašea Sofije Baumen u predratnom Beogradu, o političkim previranjima i međudržavnim špijunažama, uvukla se u domove i srca miliona. Na veliku radost TV Pink, autora, glumaca ali i gledalaca, već od danas u 21.00 kultna serija se vraća na male ekrane.

Povodom ponovnog emitovanja, ali i snimanja finalnih epizoda “Crvenog mesec”, Ognjen Amidžić ugostiće glumačku ekipu najzahtevnijeg projketa TV Pink. O tome kako su proveli dvomesečnu pauzu, kako se osećaju povodom snimanja poslednjih epizoda i uopšte, kako su dožveli rad na ovako značajnom projektu, govoriće Ivana Dudić koja tumači lik Sofije Baumen, Nina Grahovac koja igra Mariju Baumen, Mihajlo Jovanović koji je briljantno dočarao lik prestolonaslednika Aleksandra I Karađorđevića, ali i Slaviša Čurović koji je u seriji igrao Dragutina Dimitrijevića Apisa.

Ali tu iznenađenjima nije kraj. Za sve one koji ne žele da se istorijsko putovanje kroz ljubavnu priču, smeštenu u predvorje Prvog svetskog rata, završi, TV Pink ima lepu vest. Neki od aktera serije “Crveni mesec” nastaviće svoj život u nastavku koji se uveliko najavljuje novom TV serijom “Jugoslovenka”. Kako je najavljeno da će Ivana Dudić zaigrati i u ovom ostvarenju, koje je svojevrsan nastavak “Crvenog meseca”, popularna glumica otkriće detalje radnje ovog novog projekta.

Nakon objavljivanja pesme “Čokolada”, u studio stiže influenserka i pevačica Anna Lazarević. Nova pesma već ima više od 3.000.000 pregleda, a da li je očekivala ovakav uspeh i šta planira u budućnosti, Anna će ispričati u emisiji “Ami G Show”.

Ekipi će se pridružiti i proslavljeni srpski odbojkaš i reprezentativac Aleksandar Atanasijević. Šta za odbojku donosi period posle koronavirusa, kako je proveo vanredno stanje, da li je spreman za povratak na teren, ali i koje zanimljivosti krije njegov privatan život, Aleksandar će otkriti ovog utorka u emisiji “Ami G Show”.

Gosti će se oprobati i u Ognjenovim ludim izazovima, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Ami G Show” u utorak 2. juna u 22.30 na TV Pink!

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...