Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA 12. epizoda – Otkrivamo : Ovih 5 pitanja dobija ODGOVOR u velikom FINALU!

Ko je Maca, kako je njena sudbina povezana sa Ivaninom, ko su Bojan i Rade, šta hoće magovi…

Published

on

PEVAČICA 12. epizoda, koja je na programu kanala Superstar TV od 21.00 donosi nam veliko finale prve sezone. A u finalu obično otkrijemo sve deliće slagalice koji su nam prethodnih nedelja uspešno izmicali. Još malo i mozaik će konačno biti složen. Ali, hoće li sve tajne biti otkrivene? To može znati samo onaj koji je radio na scenariju serije, a u ovom slučaju to je Nataša Drakulić. I zato smo upravo nju i pitali – šta nam donosi finale?

U razgovoru za Film i TV Nataša je nedavno potvrdila da će druge sezone sigurno biti, kao i to da je veoma zadovoljna kako je publika prihvatila prvi ciklus neobične priče o magiji upletenoj  u blještavi svet estrade i kriminala.

– Reakcije su fenomenalne, a mi kao autori smo prezadovoljni. Upravo zbog novog žanra “Pevačica” je bila baš veliki izazov za rad. Počev od rada na samom scenariju, istraživanju, snimanju, uklapanju centralne teme priče u žanr. On sam po sebi daje mnogo novih mogućnosti. Beskrajno zanimljiv proces – poručila je Nataša objašnjavajući šta je to čime ju je „Pevačica“ privukla. A nas je zanimalo kuda će nas odvesti poslednja epizoda.

Složićete se, mnoga pitanja posle 11. epizode ostala su bez odgovora, a pokrenuta su i neka nova.

Ko je stvarno Maca (Nikolina Friganović), u kakvoj je vezi njena porodična priča sa Ivaninom, kako su povezani magovi u seriji, koja je Radetova i Bojanova priča, kako će završiti Emilija… Koja od ovih misterija će dobiti razrešenje u finalu, a na koje odgovore ćemo još morati da pričekamo?

– Dobićemo odgovore na veći deo pitanja. Mislim da smo slikom objasnili magiju, ljudsko praznoverje, nevolje koje te teraju takvim silama. Teško je izaći iz tog lanca kad jednom upadneš u njega. Neke detalje naravno ne mogu da vam otkrivam. Bojan i Rade su veoma povezani. Bili su nekada najbolji prijatelji dok život nije umešao prste. A i sve drugarice me pitaju samo za njih dvojicu (smeh) – kaže Nataša, ističući da je već spremna za rad na drugoj sezoni.

PEVAČICA 12. epizoda – FINALE: Ivanina smrt nije poslednja! Evo ko je sledeći… (VIDEO)

Pevačica 12. epizoda je ujedno i poslednja, ali samo kada je reč o prvom ciklusu popularne serije. Priča o ubistvu Ivane Lazić, crnoj magiji, vračarama, belim i crnim magovima se ne završava ovde. Ona tek počinje.

Vera je spremila svoju ćerku na večni počinak. Sahrana popularne mlade pevačice Ivane Lazić u rodnom selu kraj Negotina privukla je skoro celu estradu. Mnogi nisu ni svesni da posle ove sahrane ni oni više neće biti živi.

Ne mora smrt uvek biti kraj. Ivanina je uvod u novo zlo. Na njenoj sahrani toga niko još nije svestan, ali nad mnogim glavama nadviće se tamni oblaci.

Pevačica 12. epizoda biće prikazana i 22. oktobra, u petak, od 21.00 na TV Pink

Emilija je izgbuljena. Posle svega što joj se dogodilo, niko ne može da joj pomogne. I nigde ne može da pronađe mir. Čak ni majčina potpora joj ništa ne znači. Svesna je šta je uradila i da za to nema oproštaja.

I nije to više ni strah, niti je pomirenost nad sudbinom. Kao omađijana, Emilija će uraditi nešto još gore. Nešto što će je uputiti na put bez povratka. Ali, neće samo njoj biti zlo. Svakom akteru serije “Pevačica” biće samo gore. Nije kraj, jer prošlost ne oprašta. I vratiće se po svoje!

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Serija “Pevačica” (12. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Promo / Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Advertisement