Connect with us

Featured

DRUGO IME LJUBAVI – nova domaća telenovela od 15. juna TV PRVA!

Published

on

Od ponedeljka 15. juna na TV Prva u 19.15 gledamo još jednu domaću telenovelu. Reč je o seriji „Drugo ime ljubavi“ koju kao autor potpisuje Dea Matas, a glavne uloge tumače Elizabeta Brodić, Momčilo Otašević i Slavko Sobin.

Pročitaj još Reditelj serije PORODICA – Hapšenje MILOŠEVIĆA moralo dobiti SERIJU! Srpska istorija riznica ideja za TV HITOVE!

Fatalna ljubav spaja, uništava i spasava dvoje ljudi iz potpuno različitih svetova. Lola je mlada žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina. Ona istovremeno beži i od teške prošlosti u kojoj posesivno pokušava da je zadrži problematični Igor, otac njenog deteta.

Nakon 10 godina konačno nailazi na pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora da se odrekne svega, pa čak i svog imena.

Pročitaj još HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Opasan plan dodatno komplikuje sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu.  Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspeti da promeni svoj život i da će zaista da postane žena za koju se izdaje.

Ono što Lola ne zna jeste da Sašu, tog uspešnog i velikodušnog muškarca koji se nakon 10 godina vraća iz inostranstva da bi bio uz bolesnu majku, prati verovanje da je krivac za porodičnu tragediju.

Pročitaj još Nenad Jezdić i Tihomir Stanić započeli snimanje serije “KAMIONDŽIJE 3”: Stiže 20 epizoda krajem godine

Uloge: Elizabeta Brodić, Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Ecija Ojdanić, Vlasta Ramljak

Režija: Josip Žuvan, Daniel Kušan, Darko Drinovac, Zoran Margetić

Autor: Dea Matas

Produkcija: Hrvatska, 2019.

Foto PRVA

Continue Reading
Advertisement