Connect with us

Featured

Počinju snimanja serije TRI MUŠKARCA I TETKA – stiže novo POZORIŠTE U KUĆI!

Published

on

Promenljivo vreme ovih dana neće smetati ekipi serije “Tri muškarca i tetka”, da ovog vikenda u jednoj vili u beogradskom naselju Dedinje započnu snimanje pilot epizode srpske verzije planetarnog hit sitkoma „Dva i po muškarca„.

Autori serije su Nikola Burovac i Danijel Đurić, iz producentske kuće Film plus. Scenario je napisao Kosta Peševski, a za režiju je zadužen Pavle Vučković.

Pročitaj još HIT! Siniša Pavić otkriva kako su nastali nadimci junaka njegovih serija – Šurda, Giga Moravac, Đoša, Koka…

– Naša serija neka je vrsta odgovora na “Dva i po muškarca”. Nije reč o prostoj kopiji. Baš sad za vreme vandrednog stanja kada smo bili kod kuće, ali u jeku kreativnosti, mozgali smo, pisali sinopsise i pravili glumačku podelu. Svi smo bili saglasni da ulogu centralnog lika, tetke Milke, mora da igra Jelisaveta Sablić jer ne postoji nijedna druga tetka koja je kraljica komedije. Na obostrano zadovoljstvo, Seki se veoma dopao scenario i ceo koncept serije – otkriva Nikola Burovac.

Glavna tema serije, kako otkriva Burovac, jeste gde je tetkin novac. Da li ga krije na Kipru? I odakle penzionerki vila od 300 kvadrata. Inače, tetka je nekadašnja visoka funkcionerka SPS-a i bivša direktorka Dafiment banke.

Marko Janketić glumi Ljubu, koji je na neki način srpski Čarli Šin, a vlasnik je poznatog internet sajta za muvanje „Ljubavisanje„. U gradu je Ljuba poznat po menjanju devojaka svake noći, organizovanju nezaboravnih žurki i po tome što, naravno, neće da se ženi. Opozit mu je rođeni brat Joviša koga je supruga ostavila sa devetogodišnjim sinom – objašnjava Burovac.

Pročitaj još Branislav Lečić bi voleo da glumi ARKANA – Bio bi to SJAJAN FILM! I Ceca smatra da bio ON bio PRAVI IZBOR!

Ulogu smotanog programera, koji živi na račun drugih, glumi Petar Benčina.

– Moj junak Joviša se razveo i žena ga je izbacila iz stana. Zbog toga dolazi sa maloletnim sinom Veljkom da živi kod tetke i brata. Pošto su nužno upućeni jedni na druge, oni upadaju u razne komične peripetije. Muškarci žele da se zadrže pod tetkinim krovom pošto shvataju da je takav život za njih jedino moguć jer za samostalnnost, iako joj streme, nisu sposobni. Uvek im se na putu ka tome nešto ispreči i izjalovi ili ih neko „prevesla“ u poslu da bi postigao sopstveni uspeh – kaže Petar Benčina, ocenjujući da će baš zbog humora i „sindroma“ neodvajanja od primarne porodice, serija „Tri muškarca i tetka“ biti drugačija od „Dva i po muškarca„.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO (FOTO) Otkrivamo SVE o novoj seriji Marije Bergam i Viktora Savića – 12 REČI!

– Ova serija i ne može biti kopija jer su drugačije okolnosti u kojima se odigrava. Ne želim da bude ni rimejk „Dva i po muškarca“ već bih više voleo da to bude nešto novo, a biće sitkomovski režirana komedija – objašnjava reditelj Pavle Vučković.

– Oseća se duh serije „Pozorište u kući“ jer se i ona dešava u stanu, a najviše ga ima u porodično-rodbinskim vezama na kojima se zasniva deo duhovitosti. Dominira humor situacije koji je prilagođen savremenom trenutku pošto su dvojica glavnih likova programeri. Obojica muškaraca su vezani za tetku, a svi glume odraslost. Zato je, čini mi se, zaplet razumljiv mlađim generacijama, a stariji će prepoznati taj takozvani balkanski sindrom nerešenih porodičnih problema.

Serija je tek u povoju, ali Burovac nam otkriva da zavrzlame nastaju već u prvoj epizodi, kao i da se kasnije pojavljuje pomalo „frik“ devojka Radmila koja proganja Ljubu, a ta uloga namenjena je Hristini Popović:

Pročitaj još  EKSKLUZIVNO Roman Majetić, autor CRVENOG MESECA otkriva za FILM I TV: Junaci ISTINA I LAŽI dobili glavne uloge u seriji JUGOSLOVENKA!

– Tetka se vraća sa malim Veljkom sa putovanja i zatiče vilu u haosu. Vidi da je ponovo bio tulum, a Ljuba se budi pored dve zgodne nepoznate devojke, koje tumače Marijana Mićić i Teodora Bjelica. Tetka, naravno, histeriše, ali nastaje veći problem kada Ljuba shvati da njegov internet sajt „Ljubavisanje“ već dugo ima sve manje pretplatnika i da su na ivici bankrota. Pojavio se novi intnernet sajt „Bongo“ koji je vrlo brzo postao mnogo jači i popularniji od njihovog. Ljuba razmišlja kako da se izvuče, a u pomoć mu nenadano priskače Radmila, koja potiče iz veoma bogate porodice. Iako Ljuba nikada nije hteo da ima ništa sa Radmilom, jer je smatra otkačenom, tetka navija za nju zato što je dobra, fina i, što je najbitnije, iz bogate kuće. Ljuba je čak spreman da se oženi, ako sav posao propadne.

Kao treći muškarac u seriji se pojavljuje tetkin bivši ljubavnik koga igra Petar Božović, koji dolazi iz Nemačke. On je nekada radio u državnoj bezbednosti i bio drugi čovek posle Jovice Stanišića, tako da je on saznao da je otac jednog od braće.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE – Snimanje BESE od 15. septembra! Druga sezona JOŠ RASKOŠNIJA – strani glumci, autori i brojne lokacije u Evropi

Produkcija se nada da će posle pilot epizode tokom leta snimiti i celu seriju, a kako saznajemo u toku su pregovori sa jednom televizijom sa nacionalnom frekvencijom o broju epizoda i tačnom datumu emitovanja. Očekuje se da se sitkom pojavi na malim ekranima već ove jeseni.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement