Connect with us

Featured

KO je BRUNER iz serije IGRA SUDBINE i kakvo UŽASNO ZLO je spremio za ADU KANAČKI? Glumac Nenad Nenadović u koži NEGATIVCA!

Published

on

Kada se kaže Nenad Nenadović, iliti glumac Nenad Nenadović, prve asocijacije su na “Povratak otpisanih”, niz sjajnih emisija za decu uz koje smo svi odrastali (Zooteka, Pet šou, Fore i fazoni) i pozorište Boško Buha. Tu je naravno i serija “Bela lađa” u kojoj je Nenadović sjajno odigrao ambasadora Emrija. Uz ove i niz drugih manjih, ali ne i manje značajnih rola, njegovo lice uvek je bilo sinonim za dobricu i izazivalo osmeh na licima publike.

Pročitajte još Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME…

Ipak, sasvim neočekivano, osmeh koji ovih dana gledamo na licu čoveka koji nosi zlokobno ime Bruner u seriji IGRA SUDBINE, nije nimalo simpatičan.

Kako je Nenad Nenadović, omiljeni zabavljač generacija koje su stasavale pod ovim našim TV nebom završio u koži prevrtljivca zvanog Bruner, ostaće jasno samo ovom glumcu. Međutim, o vrhunskom talentu da nas ubedi u dvoličnost i prevejanost lika koji je dočarao u Igri sudbine – nema reči. Nenadović je ovaj karakter doveo do savršenstva.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Dupla igra koju vodi otpočetka između dve vatre – Ade Kanački i Donke Desaeli, jasno je igrajući samo u svom interesu, radnju serije IGRA SUDBINE dovodi do tačke ključanja.

KO JE BRUNER iz serije IGRA SUDBINE?

Da li je on dobar ili loš nije pitanje na koje ćemo lako dobiti odgovor. Pravo pitanje je – čiji je Bruner prijatelj, a čiji neprijatelj.

Ko od likova serije IGRA SUDBINE zaista može verovati ovom prevrtljivcu – Ada Kanački, Aleksa Ožegović, Luka Kanački, Donka Desaeli, Sofija Šubarević, Matija, Zvonimir…? Čini nam se niko. Sa svakim od njih Bruner je šurovao, ali i svakome od njih radio je iza leđa.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

 

Ono što sve gledaoce serije IGRA SUDBINE trenutno najviše brine jeste pakt koji su Sofija, Donka, Matija, Zvonimir i Bruner sklopili protiv Ade Kanački, uvukavši u njega i Adinog naivnog sina Luku. Hoće li Bruner biti taj koji će konačno ostvariti sve Donkine snove? Ili će pak učiniti nemoguće – pomoći da Sofija konačno ponese prezime Kanački, i Adi oduzme sve što ima. Ako je slutiti prema onome što smo gledali u originalnoj telenoveli Nuevo rico, nuevo pobre na kojoj je zasnovana serija Igra sudbine, Adu ne čekaju prijatna vremena.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

 

Izgubiće mnogo, i to mahom zbog toga što je imala poverenja u čoveka čije pravo lice nije upoznala. Verujući da Bruner radi na tome da ona uskoro vidi Donkina leđa, lažnoj baronici je pomogla da nož završi upravo u njenim leđima. Brunerova igra za Adu će uskoro postati fatalna, a koliko će se od naših strepnji ostvariti – videćemo u narednim epizodama serije IGRA SUDBINE!

Foto Promo

Advertisement