Zaživeo redovan repertoar u DRIVE IN bioskopu na ADI! Besplatne projekcije od srede do nedelje sve do 23. JULA! Ove nedelje na repertoaru OTAC, Dedpul 2 i MARSOVAC!

Ljubitelji kinematografije konačno mogu da uživaju u svojim omiljenim filmskim ostvarenjima i to pod vedrim nebom i zvezdama, ali iz svojih automobila. Naime, lepo vreme donelo je radost filmofilima koji su kao svoje mesto zabave izabrali upravo bioskop na otvorenom. Bioskop je u nedelju krenuo sa redovnim bioskopskim repertoarom, koji je „otvorio” film Bilo jednom u Holivudu

Pročitaj još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!Prve nedelje redovnog repertoara, filmski zaljubljenici, ali i zaljubljenici u koncept drive in-a koji asocira na holivudske filmove, moći će, između ostalog, da odgledaju Deadpool 2, film Dejvida Liča iz 2018.godine, koji je na veliko platno doneo i srpskog glumca Stefana Kapičića, koji u filmu tumači lik natrprirodnog bića Kolosus );  domaće ostvarenje, film Otac Srdana Golubovića – dvostruki dobitnik nagrada na ovogodišnjem Berlinaleu, gde je i doživeo svoju premijeru ( nagrada publike u programu Panorama i nagrada ekumenskog žirija ), ali i američku naučno-fantastičnu avanturu „Marsovac- spasilačka misija” iz 2015. godine u kojoj glavnu ulogu tumači čuveni američki glumac Met Dejmon.

Pročitaj još HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!Film „Marsovac spasilačka misija”, čija se repriza može videti u bioskopu na Adi u nedelju 05. jula u 21 sat, dolazi od reditelja Ridlija Skota i opisuje misiju na Marsu, gde nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro. Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na planeti Mars. Sa malo namirnica, Vatni pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ.
Pored Dejmona, u ostalim ulogama u filmu su Džef Denijels, Majkl Pena…

Pročitaj još FILM I TV na snimanju serije TATE – Nove epizode nastaju POD MASKAMA! Nastavak serije U SEPTEMBRU!Bioskop na otvorenom će do 23. juna emitovati besplatne projekcije filmova, a dani rezervisani za film su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs.

Foto Promo